2821
2789
عنوان

نامزدم توجه بهم نمیکنه

578 بازدید | 80 پست

بعد  از ۷ سال   قراره  عشقم  بیاد  خواستگاری  ولی  خیلی  سرده نسبت  یهم  میگه  دوست دارم  ولی  جواب  پیامامو  دو روز  یه بار  میده   اصلا  موندم  چکار  کنم   جواب  بله  بدم  ندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی نامزد منم سرد شده ماعم بعد پنج سال اردیبهشت میاد خواستگاری

واقعا  دارم  عصبی  میشم  از  دستس  میگا  دوست دارم  بعد    اصاا  جواب  نمیده  دارم دیونه  میشم

مگه مجبورش کردی ک بیاد خواستگاری؟

ته  بابا   ادمی  نیست  که با اجبار کاری  رو  انجام  بده  ولی خب  موقعیت  من  خیلی  بهتر  از  اونه  ولی  میلی بهم  نداره  انگار  نمیدونمممم  واقعا  واقعا  بعد از ۷  یال  سخته  بخوام  بگم  نمیخوامت

واقعا دارم عصبی میشم از دستس میگا دوست دارم بعد اصاا جواب نمیده دارم دیونه میشم

نامزد منم امشب همینجوری کرد گفتم چند وقته نمی‌گی دوستت دارم جواب نداد گفتم شب بخیر اونم گفت شب بخیر 

تا خُدا بود پناهت،چه خطر بود زِ راهت؟

دیگه بعد هفت سال!! خب میتونی بگی نه باید منفعت خودتو در نظر بگیری ولی فکر کنم سخت بتونی دوباره با یک ...

ازدواج  باهاس  همه اش  ضرره  واسم  ولی  نمیتونم  ازش  دست بکشم

نامزد منم امشب همینجوری کرد گفتم چند وقته نمی‌گی دوستت دارم جواب نداد گفتم شب بخیر اونم گفت شب بخیر

ووووااییی  دقیقاااااا  منم  همین  رفتارو  داره  ووواایی  عکس  مبعرستم  ذوق نمیکنه  فقط  لایک  حس  میکنم  دوسم نداره

ته بابا ادمی نیست که با اجبار کاری رو انجام بده ولی خب موقعیت من خیلی بهتر از اونه و ...

نه زود تصمیم‌نگیر.همه مردا تو این گرونی استرس میگیرن برای جلو اومدن ماهم هفته دیگه خواستگاریمونه اما اخلاقش بد شده.همه همینن مخصوصا اونایی ک از لحاظ مالی ضعیف ترن و حامی ندارن

خسته تر از خسته:/

ووووااییی  دقیقاااااا  منم  همین  رفتارو  داره  ووواایی  عکس  مبعرستم  ذوق نمیکنه  فقط  لایک  حس  میکنم  دوسم نداره

ته بابا ادمی نیست که با اجبار کاری رو انجام بده ولی خب موقعیت من خیلی بهتر از اونه و ...

نه زود تصمیم‌نگیر.همه مردا تو این گرونی استرس میگیرن برای جلو اومدن ماهم هفته دیگه خواستگاریمونه اما اخلاقش بد شده.همه همینن مخصوصا اونایی ک از لحاظ مالی ضعیف ترن و حامی ندارن

خسته تر از خسته:/
2825
2823
2791
2779
2792