arshon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 355 عنوان شیرین 646 بازدید | 64 پست بیاید راجب خاطرات عقدو عروسیمون بگیم...مثلا من ی بار تازه عقد کرده بودم رفتم خونه مادرشوهرم بعد هی سعی میکردم خیلی باکلاسو مودب رفتار کنم سر میز دیدم همه اروم اروم شام میخورن گفتم اینجوری نمیشه سرو انداختم پایین عین اسب خوردم ی دفه گفتم عق...ی عارقی زدم 😐😂مادرشوهرم انقدر خندید اشکش درومد 1396/10/22 | 02:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامی_6811605 عضویت: 1393/10/22 تعداد پست: 2752 چه مفتخر هم هستیافرین افرین همه دنیای من امیر عباس و امیرحسین و باباشون
arshon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 355 چه مفتخر هم هستی افرین افرین خیلی باکلاس شدم لعنتی😂
میناوش عضویت: 1395/11/29 تعداد پست: 7150 من دفعه اول ک رفتم خونه مادرشوهرم اینا تو عقد بودم شهر دیگه بودن واسه همین دو سه روزی اونجا بودماقا هم رفتم خونه اونا هم پریود شدم،هم گلاب به روتون گلاب به روتون اسهال شدم هم سرما خوردم خیلی جوونمردی کردن همون روز اول پسم نفرستادن😂🤣😂🤣😂 دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
٨٠نگين عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3386 😳😳😨😨بلا به دور اين چ كاري بود دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون. بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند
arshon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 355 😂😂😂😂😂😂😂 ی بار شوهرم خودشو انداخت روم ک منو ببوسه ی دفه گوزیدم انقدر خندید ک دیگ نمیتونست بلند شه هر وقتم میومد خونمون تهدید میکرد میخواد ب مامانم بگه😂
مه_بانو16607 عضویت: 1393/01/20 تعداد پست: 1604 من دفعه اول ک رفتم خونه مادرشوهرم اینا تو عقد موندم شهر دیگه بودن واسه همین دو سه روزی اونجا بودم ا ... خخخخخخخخخخخخخخخ
٨٠نگين عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3386 ی بار شوهرم خودشو انداخت روم ک منو ببوسه ی دفه گوزیدم انقدر خندید ک دیگ نمیتونست بلند شه هر وقتم میو ... واي يا خدا دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون. بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36325 من لاغرم و کم غذا اوایل سر میز غذا انقدر که شوهرم میگفت غذا بخور حتما بخور منم از خجالتی داشتم میمردم زدم زیر گریه 😂😂😂 Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
mahtabi عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 5651 ی بار شوهرم خودشو انداخت روم ک منو ببوسه ی دفه گوزیدم انقدر خندید ک دیگ نمیتونست بلند شه هر وقتم میو ... دمت گرم سوژه خنده ای تو خونه 😍😂😂😂😂 دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
arshon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 355 من دفعه اول ک رفتم خونه مادرشوهرم اینا تو عقد بودم شهر دیگه بودن واسه همین دو سه روزی اونجا بودم اق ... من روز عروسیم اسهال بودم روز اول زندگی مشترکمونو با بوی اسهال من شروع کردیم😂
hastie_maan عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 87 ی بار شوهرم خودشو انداخت روم ک منو ببوسه ی دفه گوزیدم انقدر خندید ک دیگ نمیتونست بلند شه هر وقتم میو ... وای خدا مردم😂😂😂😂 الهی یهویی همون بشه که مدت ها بهش فکر میکنین🙂