2777
2789
عنوان

شیرین

646 بازدید | 64 پست

بیاید راجب خاطرات عقدو عروسیمون بگیم...مثلا من ی بار تازه عقد کرده بودم رفتم خونه مادرشوهرم بعد هی سعی میکردم خیلی باکلاسو مودب رفتار کنم سر میز دیدم همه اروم اروم شام میخورن گفتم اینجوری نمیشه سرو انداختم پایین عین اسب خوردم ی دفه گفتم عق...ی عارقی زدم 😐😂مادرشوهرم انقدر خندید اشکش درومد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دفعه اول ک رفتم خونه مادرشوهرم اینا تو عقد بودم شهر دیگه بودن واسه همین دو سه روزی اونجا بودم

اقا هم رفتم خونه اونا هم پریود شدم،هم گلاب به روتون گلاب به روتون اسهال شدم هم سرما خوردم

خیلی جوونمردی کردن همون روز اول پسم نفرستادن😂🤣😂🤣😂

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
😂😂😂😂😂😂😂

ی بار شوهرم خودشو انداخت روم ک منو ببوسه ی دفه گوزیدم انقدر خندید ک دیگ نمیتونست بلند شه هر وقتم میومد خونمون تهدید میکرد میخواد ب مامانم بگه😂

ی بار شوهرم خودشو انداخت روم ک منو ببوسه ی دفه گوزیدم انقدر خندید ک دیگ نمیتونست بلند شه هر وقتم میو ...

واي يا خدا 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

من لاغرم و کم غذا اوایل سر میز غذا انقدر که شوهرم میگفت غذا بخور حتما بخور منم از خجالتی داشتم میمردم زدم زیر گریه 😂😂😂

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ی بار شوهرم خودشو انداخت روم ک منو ببوسه ی دفه گوزیدم انقدر خندید ک دیگ نمیتونست بلند شه هر وقتم میو ...

دمت گرم سوژه خنده ای تو خونه 😍😂😂😂😂

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
من دفعه اول ک رفتم خونه مادرشوهرم اینا تو عقد بودم شهر دیگه بودن واسه همین دو سه روزی اونجا بودم اق ...

من روز عروسیم اسهال بودم روز اول زندگی مشترکمونو با بوی اسهال من شروع کردیم😂