2777
2789

چنباریه رد میشم میبینم پسره از دختره خاستگاری میکنه خیلی حسرت میخورم ،ک خودم تنهام و نمیتونم مرد زندگیم و واقعی رو پیدا کنم انگار طلسم شده هستم نمیتونم ب کسی نزدیک شم یاکسی نزدیکم شه.چهره واستایلم خوبه ولی تنهام.حسود نیستم فقط از ته دل آه میکشم ک چرا کسی پیدا نمیشه خودشو عشقش واقعی باشه ولیاقت عشق پاکموداشته باشه:)حسرت یه عشق واقعی ک ب ازدواج ختم شه تاابد رو دلم میمونه روحم خنثی شده

عزیزم پسرای دانشگاه کلا چند نفرن مگه؟

کره زمین بیشتر از ۵ میلیارد مرد داره ، کلی پسر بهتر هستن خارج از دانشگاه که تازه از این به بعد قراره باهاشون آشنا بشین!

اتفاقا اونایی که به اولین پسری که توی دانشگاه میبینن سریع بله میگن باخت دادن اینو بعدا متوجه میشین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
عزیزم پسرای دانشگاه کلا چند نفرن مگه؟کره زمین بیشتر از ۵ میلیارد مرد داره ، کلی پسر بهتر هستن خارج ا ...

دآنشگاه ماخیلی بزرگه و پسرایی ک ایده آلم هستن رو داره،همیشه دوس داشتم با یه فردی ک تحصیلکرده هس از دانشگا آشنا شم ولی انگار قسمت نیس..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه پسر دانشجو چی داره از خودش 😂😂😂 حسرت نخور 

عشق و مشقم بریز دور 

زبون ریختن و خودتو تو جمع جا دادن یاد بگیر یه خوبشو تور کن 

یادش بخیر کاراموزی میرفتیم دوتا میز بود یکی مخصوص دخترا یکی پسرا

یه دختراونجا اونقدر رفت و اومد و زبون ریخت و خودشیرینی کرد تا بلخره همه پسرا کشید دنبالش بااینکه اولش همه پسرا ازشون چندشون میشد 

اینم متوجه میشدا ولی کار خودشو مرد 

که اخرا کاراموزی این دخور شد گل سر سبد همه 

میخام بگم پررو باش زبون بریز خودتو وارد جمعا کن مهم نباشه واکنش اونا برات

عزیزم پسرای دانشگاه کلا چند نفرن مگه؟کره زمین بیشتر از ۵ میلیارد مرد داره ، کلی پسر بهتر هستن خارج ا ...

ینی میگین پسرای دانشگاه اونقدرا کیس خوبی نیستن؟میتونم خارج از دانشگاه آدم باشخصیت پیدا کنم؟آخه واقعا هم انگار دانشگاه پسر سالم نداره بخاطر همین میترسم ب کسی نزدیک شم

ینی میگین پسرای دانشگاه اونقدرا کیس خوبی نیستن؟میتونم خارج از دانشگاه آدم باشخصیت پیدا کنم؟آخه واقعا ...

عزیزم احتمالا سن تون کم باشه 

معلومه که میتونین کلی پسر بهتر پیدا کنین

همه تحصیل کرده ها که دانشجو نیستن اکثرا فارغ التحصیل شدن😁

خودتون رو محدود به اون پسرا ندونین

اخه پسر دانشجو چی داره از خودش 😂😂😂 حسرت نخور عشق و مشقم بریز دور زبون ریختن و خودتو تو جمع جا داد ...

اتفاقا تنها کار سختی ک نمیتونم بکنم همین پرو و برون گرا بودنه.نمیتونم واکنش وخنده و مسخره و دست انداختن هر دوجنس روتحمل کنم.دختر آروم و بی حاشیه هستم سریعم بهم میریزم کسی بخاد مسخرم کنه‌.کلا اگ من جور دیگه ایی بودم صددرصد تاپیک نمیزدم والان چنتا پسر میومدن سمتم

عزیزم احتمالا سن تون کم باشه معلومه که میتونین کلی پسر بهتر پیدا کنینهمه تحصیل کرده ها که دانشجو نیس ...

ن ناامیدم بخاطر همین احساس میکنم خارج از دانشگاه هم نمیتونم کسیو پیدا کنم.اونایی ک فارغ میشن بنظرتون خوبن؟احساس میکنم همه بدن .مثلا ب محیط کار امیدوار شم؟نمیدونم🥲

ن ناامیدم بخاطر همین احساس میکنم خارج از دانشگاه هم نمیتونم کسیو پیدا کنم.اونایی ک فارغ میشن بنظرتون ...

نه همینا ته انبارن دیگه داره تموم میشه😂

اتفاقا تنها کار سختی ک نمیتونم بکنم همین پرو و برون گرا بودنه.نمیتونم واکنش وخنده و مسخره و دست اندا ...

خب عزیزم این دیگه خصوصیتته 

سریع بهم ریختن زیاد مردم دوست ندارن 

یاباید صبر کنی کسی پیدا بشه با تمام خصوصیاتت بخوادت 

یا نه تغییر کنی 

ولی اگه داری خیلی اذیت میشی یه پیغام از خداست که باید تغییر کنی

سلام عزیز دلم، زیاد عجله نکن، تو که سرنوشت اون پسر دخترایی که الان با هم ازدواج می کنن رو نمیدونی، نمی دونی اون پسرهرکه بیرون خوبه، تو خونه هم خوبه یا نه، نمی دونی درون زندگیشون چه اتفاقایی رخ میده، نمیدونی در آینده چی میشه، چه بسا دختر که قبل ازدواج 50 تا خواستگار داره ولی آخرش اونی که باهاش ازدواج می کنه خوب از آب در نمیاد، چه بسا دختری فقط یه خواستگار داشته باشه ولی اون یه دونه بیارزه به همه، پس آروم باش، صبر داشته باش، پسر خوب تو ان شاءالله پیدا میشه، آینده همینش باحاله دیگه نمیدونی کی و چی در انتظارته، شاید نه تو محل کار یا دانشگاه، شاید تو اتوبوس بهم برخورد کردین، شاید کسی به عنوان خواستگار معرفیش کرد و اومد خواستگاریت و تو انوجوری باهاش آشنا شدی،☺️🌷

پس نگران نباش عسلم، حسرت اونا رو هم نخور، تو مسیر خودت پیش برو، امیدوارم خوشبخ ترین و خوشحال ترین دختر دنیا باشی. 

سلام عزیز دلم، زیاد عجله نکن، تو که سرنوشت اون پسر دخترایی که الان با هم ازدواج می کنن رو نمیدونی، ن ...

سلامدوست قشنگم صحبت های قشنگتو خوندم خیلی ب من لطف داری گلم،امیدوارم واقعا همینطوری ک میگی بشه ،عزیزدلم مرسی ک همیشه میای و دلسوزانه بهم دلداری میدی ،باینک تو اوج ناامیدی هستم حرفایی ک بهم میزنی باعث میشه ی روزنه امیدی توی قلبم باز بشه از همین مجازی و فاصله ی دور برات آرزوی بهترین ها رو میکنم خوشقلبم🫂