2777
2789
عنوان

شما بودین طلا میخریدین یا میرفتین سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 63 پست
آخه میترسم وضع بد تر شه و نتونیم جا ب جا شیم اونوقت هی بگم کاش سفر نمیرفتیم پولشو میزدیم ب ی زخمی

جسارتا چقدر هست پولتون؟؟واقعا مبلغی هست ک بشه باهاش حرکتی زد خب بنظرم میتونی ی سفر اقتصادی تر بری

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به شخصه خودم اصلا ادم سفر دوستي نيستم مسافرت نهايت سالي يبارولي طلا خيلي دوست دارم هميشه پولامو م ...

من طلا رو فقط ب چشم سرمایه میبینم اما عاشق سفرم اما چون خودمو میشناسم برم سفرم بعدا کوفت خودم میکنم ک ای کاش نمیرفتم

من طلا رو فقط ب چشم سرمایه میبینم اما عاشق سفرم اما چون خودمو میشناسم برم سفرم بعدا کوفت خودم میکنم ...

نه چرا اينجور ميگيدشما كه دوست داريد سغر بريد 

من طلارو دوقسمت كرذم ي قسمت ابشده و طلاهاي قديمي برا سرمايه يه قسمت طلاي شيك كه براي استفادست نميفروشم😆

جسارتا چقدر هست پولتون؟؟واقعا مبلغی هست ک بشه باهاش حرکتی زد خب بنظرم میتونی ی سفر اقتصادی تر بری

کلا30تومنه خیلی نداریم 

اما خب نهایت ی انگشتر میشه خرید تف بهش طلا خيلي ی دفه گرون شد

نه عزیزم من چهار پنج روز پیش اونحا بودم همه چی گرون تر از شهر خودم بود نرو که سخت پشیمون میشی

اينجا قيمت اجتاس بر اساس درهم هست عزيزم يه نگاه كن چقد درهم بالا كشيده نميشه همون قيمت قبل باشه كه 

اينجا قيمت اجتاس بر اساس درهم هست عزيزم يه نگاه كن چقد درهم بالا كشيده نميشه همون قيمت قبل باشه كه

عزیزم من در لحظه قیمت وسیله رو تو سایت دیحی کالا میزدم میدیدم حداقل ۶۰۰به بالا تفاوت داره 

کرمان عزیزم

حالا من نمیدونم قیمت شهر شما چجوریه اما ما کرمانشاهیم خدایی بد نیس قیمتا اینجا اما جنس لوکس و خوشگل خیلی نیس اگرم هس ب شدت گررون اما اونجا بنظرم جنسا بروز ترن چون اکثرا از کشورای عربی میاد براشون