2777
2789
عنوان

کسی هم شووهر خوب داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 88 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو هر رابطه ای بحث و دعوا هم هست نمیشه نباشه که به قول شوهرم مزه زندگیه🤣 من خیلی زود عصبی میشم ولی شوهرم صبوره تحمل می‌کنه اخلاق گندمو خیلی دارم روی اخلاقم کار میکنم که بهتر بشه و واقعا بهتر شدم ی مدته

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
ما ک ندیدیم

خب قرار نیست ادما خوشبختیشونو بکنن تو چشم اطرافیان.

چون معمولا معتقدن چشم میخورن.

هرکی از شوهرش بد گفت،بگو جداشو،دیدی داره صغرا کبری میچینه بدون بهونست.

ادم اونقد ذله شه از زندگیش ،میگه مهرم حلال و جونم ازاد

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱

من راضیم اما حتی من و شوهرمم یه بار جدا شدیم تا بفهمیم زندگی یعنی چی

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

هیچ مردی هیچ زنی را درک نخواهد کرد .و هیچ زنی هیچ مردی را درک نخواهد کرد بخاطر اخلاق رفتارش از اول ه ...

من نمیدونم مردایی ک نمیخان با زنا بسازن چرا زن میگیرن

چرا جنس مخالفجنس مکملزن و شوهر مکمل همن ن مخالف هم

فعلا که همه مخالفن مکملی وجود نداره اگه هم داره کم که اونم باز برمیگرده به پذیرش پذیرش باشه میتونه بپذیره با یکی مکمل یشه نباشه نمیشه و علاوه بر جنس خودشونم مخالف هم میشن