2777
2789

سلام

خدا هیشکی رو به حال و روز من نندازه

این مدت فقط دنبال یکی یم ک بهم ی ذره امید بده

تاپیک قبلی مردم و زنده شدم تا فهمیدم بابام آمبولی ریه نکرده

دیروز رفتن مرکز استان پیش دکتر متخصص،امروز برگشته خونه،ورم پاش وحشتناک شده،هزار برابر

دردشم ک نگم):

کاش من میمردم این روزا رو نمیدیدم

هر کاری میکنمم اورژانس نمیاد

انقدر مغزم خالیه،بجای اینکه زنگ بزنم اورژانس سوالمو بپرسم،پا شدم این همه راه رفتم اورژانس

علائمشو ب دکتر اورژانس گفتم،گفته باید بیارید دوباره نوار قلب بگیرم

هر کاری میکنم نمیره،میگه پیام دادم ب دکترم میگه ورم و درد طبیعیه

الان میبینم تب کرده

تو رو خدا چیکار کنم من؟ب کجا پناه ببرم؟

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ببر یه دکتر خوب و با وجدان

ای خواهر

این دکتر مثلا دیگه بهترینه 

با این حالش ۵ ساعت تو راه بود تا بره پیشش

خودمونم منطقه محرومیم،دکترامون بد نیستن،دستگاه سونو و سیتی و وسایل کهنه و بی در پیکرن

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
عزیزم از بلا دوره، راضیش کن ببرش هر طور شده، همسر ۲۸ ساله من با همین لخته خون تو ی پا از دنیا رفت! ش ...

خدابیامرزتشون.عمل انجام داده بودن قبلش.منم مادرم و بخاطر آمبولی ریه از دست دادم

عزیزم از بلا دوره، راضیش کن ببرش هر طور شده، همسر ۲۸ ساله من با همین لخته خون تو ی پا از دنیا رفت! ش ...

قربونت عزیزم

ای وای خدا بهت صبر بده،روحش شاد 

چ گلی ب سر بگیرم میگه نمیام

مسکن خورده سر خود خوابیده

پدرتون عمل داشتن ؟

عمل چی؟

برای درآوردن لخته؟

نه والا،فقط یه روکش قرص بهش دادن

خدابیامرزتشون.عمل انجام داده بودن قبلش.منم مادرم و بخاطر آمبولی ریه از دست دادم

ای وای من

تسلیت میگم عزیزم،غم آخرت باشه

تو رو خدا بابامو دعا کن

تاپیک قبل فک میکردم زده ب ریه اش،مردم و زنده شدم

قربونت عزیزمای وای خدا بهت صبر بده،روحش شاد چ گلی ب سر بگیرم میگه نمیاممسکن خورده سر خود خوابیده

چون میگی تنگی نفس و سرفه داره ، زنگ بزن اورژانس وقتی اومدن بگید به پدرتون بگن باید سریع بره دکتر و بیمارستان،

نه عمل جراحی منظورمه قبل اینکه پا ورم کنه

بله،کیسه صفراشو عمل کرده بود

مگه ربطی داره به لخته پاش؟