2777
2789
عنوان

خانمای خیاط بیاین ایرادمو بگیرید

107 بازدید | 14 پست

سلام دوستان. من تازه خیاطی میکنم و وارد نیستم
این برش نیم کلوشه
از جلوی لباس جوری جمعش کردم با دست عکس گرفتم ک واضح تر ایرادش مشخص باشه
فکر میکنید دلیل کشیدگی خط دوخت سمت بالا چیه؟

ایرادش تو مخمل بودن پارچه هست. پایین رو چاک کن

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سمت پارچه بیشتر از سمت دیگه کشیده شده، بشکاف اول با دست بدوز بعدش ببر زیر چرخ

اتفاقا هر دو رو ب یه اندازه کشیدم

کروک رو نچیده بودم و الان یکی از همین درز دوختا کروک داره

میشه از این باشه؟

چاک نمی خوام. راه دیگه ای نداره؟ کروک پارچه رو نچیدمدر واقع دو سمتی ک گذاشتم و رو هم دوخت کردم ی سمت ...

فک نکنم به ترکی پارچه ربط داشته باشه مخمل همینه مگه اینکه از لقی گیر استفاره میکردی

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
چاک نمی خوام. راه دیگه ای نداره؟ کروک پارچه رو نچیدمدر واقع دو سمتی ک گذاشتم و رو هم دوخت کردم ی سمت ...

ی سمتش اگه ترکی پارچه باشه سفت تره 

باید ترکی رو بزاری بالا رو ب خودت و قسمت زیر رو فیکس کنی‌ و نرم نرم بدوزی البته تا حالا مخمل ندوختم ولی همیشه پارچه سفت تر رو بزار بالا

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید