2777
2789
عنوان

یه پولی پیش دوستم دارم

150 بازدید | 14 پست

۵۰۰هزارتومن حدود یه ماه پیش قرار بود فردای روزی که دادم بهش پس بده وگفت شماره کارت بفرست اما بخدا یادم ميرفت ویادم ميومد روشو نداشتم بفرستم خودشم دیگه سراغی نگرفت پس بده الان چه پیامی بدم بهش چجوری شماره کارت بفرستم براش چی بگم ؟میشه یه پیام بنویسیدخوب باشه براش بفرستم 

❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی 

ببخشید یادم رفته بود شماره کارت بفرستم کلا

الان یهو پول لازم شد یادم افتاد  اگه لازم نداشتن اصلا یادم نمی‌افتاد و اصلا قابلی نداره  خدمت گلن بااحترام

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...

بگو سلام عزیزم و...

پول رو که به حسابم زدی لطفا پیام بده پیامک بانک برام نمیاد

بعد میگه شماره کارت بده بگو مگه ندادم ادامش شماره کارتت رو بده

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.