سلام دوستان من سر شب پسرمو از کلاس برداشتم شوهرم زنگ زد اومد دنبالمون ماشینو تهه خیابون گذاشته بود به خاطر ترافیک به ما گفت جلو برید من از پشت سر میام دیگه من چشمم به یه مغازه رنگ و ابزار خورد رفتم برای در چوبی که خش افتاده بپرسم روغن یا رنگی داره یا نه بعد تو مغازه چند تا مرد بودن فروشنده پشت پیشخون اونطرف بود رفتم نزدیک فروشنده که بپرسم اونم گفت نداریم یهو برگشتم بیام بیرون دیدم شوهرم با یه قیافه ی عصبانی گفت چی میخواستی گفتم رنگ و فلان دیگه جلو جلو میرفت سمت ماشین بعد گفت شعور نداری انقدر به فروشنده نزدیک شده بودی چرا فاصله نگرفتی و خاک بر سر من ،من واقعا هنگ کردم از سر شب دادم مرور میکنم میگم خدایا مرده که کلا اونور پیشخون بود من چجوری بودم که انقدر از دید شوهرم بد بوده الان اصلا خوابم نمیبره همش تپش قلب دارم و استرس دارم که باز چند بار این قضیه رو قراره بزنه تو سرم من اصلا زبون دفاع کردنم ندارم قفل میکنم بعد یه جوری حرف میزنم انگار واقعا قصدی داشتم واسه همین کلا سکوت کردم تو رو خدا نظر بدید خیلی حالم بده اصلا خوابم نمیبره
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
یکم بددله یعنی یه کارای معمولی که همه ی زنا میکنن و شوهراشون مشکلی ندارن من بکنم محشر کبری میکنه خودم خیلی رعایتشو میکنم چون خیلی دوسش دارم وای باز یه چیزی میشه