2777
2789
عنوان

ببینید شوهرم حق داره ناراحت بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 50 پست
اگه خیلی نزدیک بودی آره حق داره ناراحت بشه...به نظرم الان برو پیشش بغلش کن سرتو ببر کنار گوشش بگو بب ...

رفتم ماساژش دادم که با زبون بی زبونی معذرت خواهی کنم محلم نداد اینم شانسه من دارم کاش نمی‌رفتم مغازه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آبجی میشه برام دعا کنی اصلا تمرکز ندارم خدا هرچی میخوای بهت بده

منم برات آیت الکرسی میخونم الان آروم میشی 

الان هم برو پیشش دراز بکش تنهاش نذار 

کاربری دست دو نفره من و عمه جونم 

نه بخدا ۱۰ ساله ازدواج کردیم ۳ سالم دوست بودیم هیچی

پس شکاکه 

در طول زمان وقتی که باهم خوبید همیشه ها بهش بگو چقدر دوستش داری،هیچ کس توی دنیا مثل تو نمیشه و ...کلا مطمئنش کن که هیچ کسی رو اندازه اش دوست نداری

رفتم ماساژش دادم که با زبون بی زبونی معذرت خواهی کنم محلم نداد اینم شانسه من دارم کاش نمی‌رفتم مغازه

ببین حرف نزنی هیچی درست نمیشه 

برو بغلش کن سرتو ببر پیش گوشش آروم آروم بهش بگو عزیزم بخدا اصلا نفهمیدم چی شد 

من هیچ کس جز تو دوست ندارم...هر جا باشم تمام فکر و ذکر مت تویی قربونت برم ببخشید دیگه تکرار نمیشه آخر سری هم لپشو بوس کن!

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

به نظرم وقتی شوهرت همرات بوده و مغازه مرد بوده بهتر بود به خودش میگفتی بره بخره 

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

خدا صبرت بده تحمل مردا بعضی وقتا سخت میشه حالا شکاک و بددل هم باشن که دیگه غیرقابل تحمل میشن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

پس شکاکه در طول زمان وقتی که باهم خوبید همیشه ها بهش بگو چقدر دوستش داری،هیچ کس توی دنیا مثل تو نمیش ...

کلا آدم زبون بازی نیستم ولی همیشه سعی میکنم با رفتارم بهش نشون بدم واقعا بعضی وقتا تعجب می‌کنم امشب که دیگه خیلی ناراحت شده بود 

به نظرم وقتی شوهرت همرات بوده و مغازه مرد بوده بهتر بود به خودش میگفتی بره بخره

والا اگه انقدر حساسه خودش قدم مبارکشو برداره بره مغازه زنشو نفرسته

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

وقتی که با همسرت هستی،اگه خواستی قیمت چیزی رو بگیری حتماً با اون برو تو مغازه تنها نرو،در ضمن این کارا رو وقتی که خودت تنهایی انجام بده،یادت باشه دیگه وقتی که با شوهرتی فقط با اون راه برو نه جلوتر نه عقب‌تر چه معنی داره