2821
2789
عنوان

منو شوهرم قضاوت باشما

328 بازدید | 20 پست

از ترشی متنفره میگ حالم بدمیشه از ترشی(واقعا متنفره از بچگی)...من دوس دارم باغذام ترشی بخورم حتی نون قاشق همه چی جدا میزارم  میگ دستت بخوره ب مثلا نون نمیتونم بخورم..پای سفره هم بق کرده بخاطر ترشی ..من دوس دارم کنارش باهم غذابخوریم ولی بخاطر این رفتارش گفتم من میرم جای دیگ غذا میخورم حق دارم ناراحت شم

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه، وقتی بنده خدا واقعا از ترشی حالش بد میشه خب شما یکم مراعات‌کن، مگر اینکه باردار باشی و ویار ترشی کنی، در غیر این صورت چه اشکالی داره به خاطر همسرت از ترشی بگذری، من جای همسرتون باشم واقعا ناراحت میشم 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
چقدر لوسه

لوس نیست ولی خیلی بدش میاد اما ادم میتونه یکم درک کنه من پرکش میکنم غذاموجدت میکنم نون و همه چی اونم فقط حضورشو تحمل کنه والا تازه پشت غذام قایم میکنم

بابا خب انقدررر بدش میاد تو هم رعایت کن دیگه حالا نخور یا وقتی ک نیست بخور

همیشه هست اخه یعنی هیچوقت ترشی نخورم..چی میشه یکم اونم درک کنه

نخیر حق نداری ناراحت بشی، 

فرض کن یکی میاد پیشت میشینه بوی جورابش میاد

میتونی غذا بخوری؟

با چیزای کوچیک دلخوری های بزرگ درست نکنید تو زندگی مشترک،بجای اینکه لج کنی بگو عزیزم چون ترشی دوست نداری اصلا نمیارمش رو میز ،بخاطر تو که راحت باشی ،

یادت باشه یه جاهایی از زندگی هم لازم میشه اون برای تو گذشت کنه،پس لجبازی نیار وسط زندگیت

وقتی اون بیرونه عصرانه بخور با ترشی، 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792