2777
2789
عنوان

تجربه من از گناوه

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 21 پست
یادش بخیر آبان سال ۹۳ رفتیم گناوه ...هتل خلیج فارس محل اقامتمون بود تمیز بود اما در حد سه ستاره نه ا ...

ما شب قبلش توی یزد هتل مشیرالممالک بودیم چند شبی 

از اونجا رفتیم هتل خلیج فارس کرک و پرمون از کثیفی ریخته بود اصلا حیف یک ستاره 

برگشتیم خونه گرفتیم 

هتل خور هم همین طور بود 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
ما شب قبلش توی یزد هتل مشیرالممالک بودیم چند شبی از اونجا رفتیم هتل خلیج فارس کرک و پرمون از کثیفی ر ...

هتل مشیر الممالک که فوق العاده است با اون حوض های آبی قشنگش ❤️و طوطی های خوش رنگش 🦜

اصلا اصلا قابل مقایسه نیست درست میگید هزار درصد

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتماً هم یک روز فقط قیمت بگیرید و مارکو مشخص کنید و روز بعد برید دنبال خرید 

ما یک روز فقط قیمت بخارشوها رو می‌گرفتیم و توی حرفاشون فهمیدیم که کارچر سفیدش به درد نمی‌خوره و دنبال زردش باشیم و دو روز گشتیم تا زردشو پیدا کردیم برای سرخ کن و بقیه هم همین طور 

و بین بانه و درگهان و گناوه که من هر سه رو رفتم اول از همه درگهان برای لباس بهتره ولی آدمای درگهان مغازه‌داراش آدمای درستی نیستند و خیلی سرتون کلاه می‌ذارن و خیلی خودفروختن مردم بانه خیلی خوبن که الان سرده و بعد گناوه به نظر من گناوه از بانه هم بهتره 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
هتل مشیر الممالک که فوق العاده است با اون حوض های آبی قشنگش ❤️و طوطی های خوش رنگش 🦜اصلا اصلا قابل م ...

ازشون عکس گرفتم همبازی دخترم شده بودن 

ازشون عکس گرفتم همبازی دخترم شده بودن

به به یادش بخیر ما پارسال عید یزد بودیم 

تا بندرعباس رفتیم بعد برگشتیم کرمان و یزد 

خیلی قشنگ بودن

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

به به یادش بخیر ما پارسال عید یزد بودیم تا بندرعباس رفتیم بعد برگشتیم کرمان و یزد خیلی قشنگ بودن

ما رفتیم یزد و شیراز  

شیراز خیلی قشنگ بود ولی مردمان یزد واقعا عالی هستن 

ما رفتیم یزد و شیراز شیراز خیلی قشنگ بود ولی مردمان یزد واقعا عالی هستن

شیراز هم خیلی قشنگه مردم اصیل و با فرهنگ و خونگرم