2777
2789
عنوان

تجربه من از گناوه

1038 بازدید | 21 پست

سلام شب بخیر چون خودم خیلی تو این سایت سرچ کردم برای گناوه  گفتم اطلاعاتمو بنویسم نفر بعدی هم استفاده کنه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

سلام اول از همه هتلای اینجا همه کثیف و به درد نخورن از توی دیوار سوئیت پیدا کنید سوئیت‌های خیلی خوب و تمیزی داره که بتونید بگیرید ولی حتماً حضوری برید و قید کنید که آیا عکس‌های دیوار با عکس‌های خونه یکیه یا نه

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما بیشتر از ۱۰ ساله میریم و خیلی خوشمیگذره

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

رستورانا تو سایت نوشته بودن رستورانی که توی خود ساحل شکل کشتی خوبه واقعاً خیلی خوب بود یه رستوران دیگه هم گذاشته بودن رویال اون غذاش خوب نبود ماهیاش اصلاً خوب نبود بعد رستوران شبستان چون ماه رمضون بود تعطیل بود ما نرفتیم یک ساندویچی حبیبم داره اونم خوب بود 

رستوران‌های لاویا هم نسبت به قیمتی که می‌گیره خیلی بی‌کیفیت مثلاً یه ساندویچ همبرگر ۴۰۰ هزار تومنه ولی اصلاً کیفیت نداره

میگن اجناسش ارزونه.راسته؟

اجناس فیک خیلی زیاد داره باید حواستو جمع کنی من بخارشوی کارچر سری ۴ رو گرفتم توی شهر خودم حدود ۲۳ میلیونه اینجا ۱۸ تومن خریدم ولی کارچر اصلاً خب فیکش وجود نداره و راحت میشه خرید کرد 

ولی برای سرخ کن مارک فیلیپس خیلی فیک بود و باید برندو بدونیم من از تو سایت دیدم کسایی که سرخ کن ۹۲۷۰ دارند خیلی راضین و اصل خریدم و ۷ میلیون و ۷۰۰

اجناس فیک خیلی زیاد داره باید حواستو جمع کنی من بخارشوی کارچر سری ۴ رو گرفتم توی شهر خودم حدود ۲۳ می ...

اره گناوه خیلی وسایلاش فیک ولی هندیجان بهتر 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

رستورانا تو سایت نوشته بودن رستورانی که توی خود ساحل شکل کشتی خوبه واقعاً خیلی خوب بود یه رستوران دی ...

یادش بخیر آبان سال ۹۳ رفتیم گناوه ...

هتل خلیج فارس محل اقامتمون بود تمیز بود اما در حد سه ستاره نه 

این رستوران دریایی کشتی هم رفتیم غذاش عالی عالی بود 🥺❤️

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

لطفا بگید چیا داره ؟ لوازم ارایش ؟ یا لباس اینا ؟

سلام لوازم آرایش‌ها که همه فیک و فاتحه صورتو می‌خونه من هیچی نخریدم لوازم آرایشی چون یک اصل از شهر خودت از داروخانه بخری ارزشش خیلی بیشتر از این فیکاست ولی فراوون لوازم آرایش داشت 

برای لباس ما رفتیم دیلم ۲۰ دقیقه با گناوه فاصله داره توی دیلم ساعت ۹ مغازه‌ها باز می‌کنم برای ناهارم رستوران لبخندش خیلی غذاهاش عالیه و برای خرید هم لباس‌های خیلی خوب و ارزونی داره ولی خیلی شیک و باکلاس نیست غیر از کاپشناش

لباس خیلی شیک می‌خوای گناوه پاساژ جمالزاده ما رفتیم خیلی مانتوهاش قشنگ بود ولی گرونه دیگه از ۴ میلیون شروع می‌شد تا ۷ میلیون تا حالا این مدل مانتو کار شده و قشنگو من هیچ جا ندیده بودم

کیف و وسایل مدرسه هم من هم دیلم پرسیدم هم گناوه 

دیلم لوازم التحریرش خیلی مناسب بود من پک کامل لوازم تحریر تزیینی خریدم برای دخترم شد ۹۰۰ تومن در حالی که تو شهر خودم شاید سه قلم می‌شد این قیمت بعد قمقمه‌های دیلم خیلی بهتر بود و کیف‌های غذا غذاهاش ولی کیف خود مدرسه گناوه ارزون‌تره البته من همه رو خارجی برداشتم و دنبال جنس ایرانی نبودم و نمی‌دونم تو ایرانی‌ها کدوم جا ارزون‌تره

اره گناوه خیلی وسایلاش فیک ولی هندیجان بهتر

من هندی جانم رفتم اصلاً بخارشوی کارچر که نداشتن و خیلی مغازه‌ها محدود و وقت تلف کردن بود هیچی نخریدیم برگشتیم

من هندی جانم رفتم اصلاً بخارشوی کارچر که نداشتن و خیلی مغازه‌ها محدود و وقت تلف کردن بود هیچی نخریدی ...

اره شاید 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم