2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم

293 بازدید | 13 پست

سلام خانوما کسی هست زخم دهانه رحم گرفته باشه؟چجوری درمان شدید؟ 😞

رفتم دکتر گفت زخمت خیلی بزرگه تست hpv هم دادم که جوابش هفته بعد میاد و گفت باید سلول بنیادی بذاریم علایم هم چند ماه یکبار سوزش شدید واژن داشتم 

زخم که فریز میکنن 

سلول بنیادی واس چیه؟

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زخم که فریز میکنن سلول بنیادی واس چیه؟

گفتش فریز قدیمی شده سلول بنیادی یه لایه سلوله میذارن روش که سلول های رشد جدید به وجود بیان و کم کم زخمو نوب کنن خیلی روش جدیدی هست سرچ کنی میاره

2بار گرفتم ولی الحمدلله خوب شدم اونقد شدید نبوده

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
گفتش فریز قدیمی شده سلول بنیادی یه لایه سلوله میذارن روش که سلول های رشد جدید به وجود بیان و کم کم ز ...

چه روش جالب و خوبی 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

میشه بگین چجوری خوب شدین

دکتر دارو داد اون تایم نزدیکی نداشتم قرص داد با یک پماد برای داخل

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

[QUOTE=374044936]ینی نمونه برداری نکردن؟معاینه چب عزیزم طفا بگو[/QUOTEاول معاینه واژینال کرد متخصص زنان بعدش گفت زخم دهانه رحم داری باید نمونه hpv بدی تا جوابش بیاد ببینیم چجوری درمان کنیم همین عزیزم

ینی نمونه برداری نکردن؟معاینه چب عزیزم طفا بگو

متخصص زنان اول معاینه واژینال کزد بعدش گفت زخم دهانه رحم داری باید نمونه hpv بدی تا جوابش بیاد ببینیم چجوری درمان کنیم همین عزیزم