2777
2789
عنوان

آمپول پروژسترون رو کی بزنم

278 بازدید | 28 پست

بچه ها من ۲۶ سالمه از اول بلوغ پریودام نامنظمه گاها مثلا ۵ ۶ ماه هم پریود نشدم . دکتر میرفتم هرسری مشکل خاصی نداشتم ولی این دفعه چون ۳ ماه نشدم رفتم سونو گفت ملی کیستیک و ضخامت رحم داری . 

امروز رفتم دکتر زنان گفت بهت LD نمیدم چون ms داری و نمیشه . بهم ۲ تا پروژسترون داد .

از طرفی من بدون مصرف داروها ۳ روزهست پریود شدم 

خب الان این امپولارو کی بزنم؟؟؟؟

دکتره عجله داشت نذاشت اصن حرف بزنم 😬

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی؟؟؟؟ حتی بیشتر از آمپول ویتامین b12?

B12نزدم تا حالا 

ولی اینطوری بود امپولش که اول زدم اصلااا درد نداشت ها گفتم ایول چه آمپول خوبی بود و... ۲ ساعت گذشت دیگه بزور رو کمرم میخوابیدم جاش درد میگرفت😂😂

تا ۳ روز درد داشت🥲😂

●لا أجِدُ مَفَرّاً إلّا الحُسَین...🤍🕊

میتونم بپرسم علائم بیماریتون از کجا شروع شد و.. از چند سالگی؟

راستش من چن سال بود خیلی استرس شدیدی داشتم بابت درس و کنکور . همیشممممم خونه بودم و بدون هیچ تفریح و دلخوشی ‌. ۴ سال پیش یهو پای راستم شدید پیچ خورد و دچار دراپ فوت (راه رفتن رو پنجه ) شدم و کلی ارتوپد و فیزیوتراپی رفتم ولی اصلاااا تاثیر نداشت . خیلیییی فشار روانی روم بود ازین بابت که نمیتونم راه برم مثل بقیه . رابطه عاطفیمم اونموقع پر تنش بود و ب جدایی ختم شد . همون روزا دستمم کم کم ضعیف شد و توان بلند کردن یدونه قاشق یا چاقو هم برام سخت شد . بازم دکترا نفهمیدن چمه همش بهم b12 و ویتامین دی میدادن . بعد یک سال علاف شدن و نتیجه نگرفتن خودم ی حدسایی زدم ک نکنه ms دارم . ب دکتر نورولوژی التماس و خواهش کردم ک برام mri مغز بنویس مطمعنم مشکل از مغزه . اولش قبول نکرد گفت ن ربط نداره بعد درکمال تعجب دید ms دارم . و این شد ک تو ۲۳ سالگی ب جمع ms ها پیوستم 

راستش من چن سال بود خیلی استرس شدیدی داشتم بابت درس و کنکور . همیشممممم خونه بودم و بدون هیچ تفریح و ...

حقیقتش منم بابت درسم خیلی فکر و خیال دارم و استرس 

ولی یجیزی نگرانم میکنه میترسم علائم ام اس باشه 

اینکه زیاد که راه میرم یا زیاد که سر پا وامیستم مهره بین گردن و ستون فقرات پشتم(مرز بین گردن و پشت یه مهره هست)اون درد میگیره 

بعد حقیقتش نمیدونم حس تلقین خودمه یا واقعا همچین چیزی بود واسم چون حس میکردم مثلا ۴۵ دقیقه پیاده روی نسبتا تند انجام میدم دستم یکم بی حس میشه حالا نمیدونم شایدم تلقین خودم بوده دلی خیلی نگرانم 

به نظرتون دکتر ستون فقرات برم یا یه دکتر دیگه؟

●لا أجِدُ مَفَرّاً إلّا الحُسَین...🤍🕊