2777
2789
عنوان

آمپول پروژسترون رو کی بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 28 پست
حقیقتش منم بابت درسم خیلی فکر و خیال دارم و استرس ولی یجیزی نگرانم میکنه میترسم علائم ام اس باشه این ...

ببین معمولاااا درد از علائم این بیماری نیست .بی حسی و ضعف تو این بیماری بیشتر دیده میشه . درد ممکنه بخاطر دیسک گردن یا کمرت باشه که اینا با mri و نوار عصب عضله فهمیده میشه. پیشنهاد میکنم دکتر نورولوژی(مغز و اعصاب) یا متخصص و جراح ستون فقرات حتما بری . هردوشون میتونن تشخیص بدن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگر خدایی نکرده زبونم لال ۱ درصد علائم اولیه وجود داشته باشه تو همون مراحل اولیه قابلیت درمان وج ...

اصلاااا هم استرس نداشته باش و ب خودت تلقین نکن . راستش من هنوزم بر این باورم که همون ترس و تلقین الکی منو ب این روز انداخت . واقعا قدرت ذهن رو دست کم نگیر 

حتی اگر خدایی نکرده زبونم لال ۱ درصد علائم اولیه وجود داشته باشه تو همون مراحل اولیه قابلیت درمان وج ...

مدیتیشین و یوگا کن حتماااا . باور کن هیچچچچ اهمیتی نداره درس و استرسش . من اگ برگردم تون دوران هیچوققققت خودمو فدای درس نمیکنم

ببین معمولاااا درد از علائم این بیماری نیست .بی حسی و ضعف تو این بیماری بیشتر دیده میشه . درد ممکنه ...

من حس میکنم هر چی که هست مشکل گردنم هست 

چون گردنم تو رده رفتن زیاد درد میگیره که همراهش بعضی وقتااا اون بی حسیه دستام میاد سراغم البته اونقدر بی‌حسی اش زیاد نیست هاا در حدی که یکم احساس سنگینی میکنم تو دستم وگرنه اختلالی تو کارام ایجاد نمیشه و اون درد گردن و... هم اگر استراحت کنم نیم ساعته اوکی میشه

🌙💜

من حس میکنم هر چی که هست مشکل گردنم هست چون گردنم تو رده رفتن زیاد درد میگیره که همراهش بعضی وقتااا ...

اره متوجه هستم چطوری میگی . ی چیزی هم برا بی حسی و درد دست هست که بهش میگن سندرم تونل کارپال ممکنه اونم باشه . ولی خپ احتمال بالا مشکل از همون گردنه . حالا میتونه دیسک باشه یا گیر کردن اعصاب و .... 

اره متوجه هستم چطوری میگی . ی چیزی هم برا بی حسی و درد دست هست که بهش میگن سندرم تونل کارپال ممکنه ا ...

خدا کنه دیسک و اینا نباشه حداقل یچیزی باشه قابل درمان باشه من به شدت آدم ترسویی تو بیماری هستم 

🌙💜

سوالتو نمیدونم ولی فقط میدونم امپولش خیلییی درد داره😂😂🤦‍♀️یدفه زدم تا یه ۳ روز دستشویی هم بزور می ...

اتفاقا اصلا درد نداره  اصلا متوجه نمیشی 

چرا فقط روغنی  جاش ورم میکنه

اره متوجه هستم چطوری میگی . ی چیزی هم برا بی حسی و درد دست هست که بهش میگن سندرم تونل کارپال ممکنه ا ...

مممنونم ازتون که وقت گذاشتید و با صبوری حرفام خوندید و راهنماییم کردید 

براتون ارزوی بهبود و سلامتی میکنم خیلی خوشحال از اینکه با شما هم صحبت شدم❤️🫂

🌙💜

مممنونم ازتون که وقت گذاشتید و با صبوری حرفام خوندید و راهنماییم کردید براتون ارزوی بهبود و سلامتی م ...

خواهش میکنم قشنگم وظیفم بود ممنونم انشالله خودت هم در سلامتی و ب دور از غم باشی . حتما بابت اون مشکلی هم ک گفتی دکتر برو در مورد نتیجه هم منو در جریان بذار . امیدوارم که زود حل بشه همه چی ♥️