2777
2789
عنوان

کسی در مورد سرطان سینه تجربه ای داره

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 110 پست
عزمزمه دوراز جونتون میدونید که شما هم همیشه باید چکاب بدید

اره عزیزم دکتر به خودم گفت ولی راستش اصلا نمیرم اینقدر از زندگی‌بریدم همش به یاد خواهرمم دلم غصه داره دیگه این چیزا واسم مهم نبست

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامانم گفتم بفرسته

ان شاالله خیره

من بیرونم عزیزم اگر یوقت نتم خاموش کردم میرم خونه ازمایشتو میخونم جوابتو حتما میدم 

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

الهی امین،آخه مگه میشه فکرو خیال نکرد

این بیماری نیست که آدم از پا در میاره

فکر و خیالش و فکرهای منفی هست که نمی زاره خوب باشن و بیماری انتشار پیدا میکنه

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
مامان من دوهفته پیش جراحی شدعمل راحتیه ولی خب درد داره وسوزش نمیدونم چرا این درد لعنتی تموم نمیشه😔

ببخشید عزیزم علائم اولیش چی بود؟

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌

مامان من دوهفته پیش جراحی شدعمل راحتیه ولی خب درد داره وسوزش نمیدونم چرا این درد لعنتی تموم نمیشه😔

میشه یکم بیشتر توضیح بدید بیماری مامانتون بدخیم بود؟تودرو برداشتن یا سینرو؟

انشالله هر چه زودتر خوب میشه عزیزم. من دو مورد رو دیدم خواهر دوستم سرطان سینه داشت جراحی کرد و چند دوره شیمی درمانی و الان کاملا خوب شده و مادربزرگ خودم که توی سن بالا به سرطان رحم دچار شد اون هم با عمل و شیمی درمانی خوب شد امیدتون رو اصلا از دست ندید

ببخشید عزیزم علائم اولیش چی بود؟

هیچی درد اینا نداشت فقط اولش نوک سینش یکم فرورفته شده بود وماچون کسی توفامیل این بیماریو نداشته شک نکردیم بعدیه مدت خودش اون توده رو حس کرد

میشه یکم بیشتر توضیح بدید بیماری مامانتون بدخیم بود؟تودرو برداشتن یا سینرو؟

توی سونو ومامو گرافی تشخیص بدخیم دادن ولی زیر بغلشون درگیرنشده بود شکرخدا ولی دکترگفته بودباید کل سینه رو برداریم وحتی زیر بغلم بازکرده بودن نمیدونم چرا با اینکه توده ای دیده نشده بود خیلی روزای سختی بود وهنوزم هست چون نتیجه اون ازمایشی ک از توده گرفتن چندروز دیگه اماده میشه همه کارم شده گریه وغصه درکت میکنم😔