2777
2789

سلام ، میخوام فردا برم مدرسه، از حق دخترم دفاع کنم ولی مشکل اینه بلد نیستم چطوری و چی بگم 😪 قضیه اینه امروز دخترم اومد خونه گفتش ، ی دختر بزرگتر از خودش براش قلدری کرده و کلی حرف زشت بهش زده ، دخترم میخواسته کیف خودش وکیف دوستش بردار از زمین  اشتباهی فکر کرده کیف اون دختر کیف دوستشه به دختر گفت از روی کیف دوستم بلند شو دختر گفت کور رنگی داری این کیف من هست ، کلی حرف های بد بهش زد ، دختر منم از خودم بدتر بلد نیست از حقش دفاع کنه حتی مجبور شده از دختر معذرت خواهی هم بکنه ، و این وسط هم ی خانم که عضو انجمن به دخترم گفته پرو و هلش داده ، لطفا کمکم کنید فردا چطوری این موضوع با مدیر مطرح کنم ، دخترم گفت ناظم مدرسه به دختر گفته باید همراه پدر و مادرش فردا بره مدرسه ، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم برید مدرسه بگید ماجرا از زبون و نگاه اونها چطور بوده

واخرش خیلی قشنگ و با ملایمت به تفاهم برسید که دخترتون کیف و اشتباه گرفته لازم نبود با کلمات بد بهش میگفتی،،

و کافی بود فقط بگی کیف و اشتباه کردی

درکل موصوع مهمی نبود بزرگش نکنید

فقط جوری بشه که ببینن شما بعنوان مادر اگاه حواست به بچه هست همین!

من توموقعیتش قراربگیرم زبونم راه میفته.برو بگو فلانی دخترمواذیت میکنه ویه باردیگه تکراربشه من میدونمو اون.دخترروهم پیداکن نه بادعوا ولی بهش بفهمون که پشت دخترت هستی.حساب اون خانومم برس بگو بیخودمیکنی دخترمو هل میدی اگه میفتاد چی ازت شکایت میکنم یه باردیگه بیای طرفش

والا خب دخترت اشتباه کرده

بعدم اینا حرفای دخترت هست 

در هر صورت بگو نوکر دوستش نباشه دوستش مگه دست نداشته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بنظرم برید مدرسه بگید ماجرا از زبون و نگاه اونها چطور بودهواخرش خیلی قشنگ و با ملایمت به تفاهم برسید ...

برای همین میخوام برم که دخترم فکر نکنه تنهاست ، تکیه گاه نداره

من توموقعیتش قراربگیرم زبونم راه میفته.برو بگو فلانی دخترمواذیت میکنه ویه باردیگه تکراربشه من میدونم ...

از وقتی اومده داره عذاب میکشه از لمس شدن توسط غریب  بدش میاد 

والا خب دخترت اشتباه کردهبعدم اینا حرفای دخترت هست در هر صورت بگو نوکر دوستش نباشه دوستش مگه دست ندا ...

دقیقا چه اشتباهی ، کیف دوستش و کیف اون دختر شبیه هم هستند