2777
2789
عنوان

حالتون چند وقت بعد از جدایی خوب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یسسس محرم شدن بعدشم ازدواج کردن...

صیغه هم باید یک ماه نیم صبر کرد وگرنه باطله

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

اسی یچیز بهت بگم شاید ازم متنفر شی اما خداروشکر کن ببین عمر و جوونی و پول دوست من تو دادگاها رفت ببین ۳ تا وکیل عوض کرده ۳۰۰ ملیون هزینه گرده مرده طلاقش نمیده سنش کم همسن خودمه نمیتونه مجدد ازدواج کنه همه خاستگاراش و رد میکنه ببین اونی ک الان ولت کرده بره ب جهنم مردی ک غیرت داشته باشه زنشو ول نمیکنه شوهر دوستمم خدا خیر نده بخدا دوستم همش گریه همش دادگاه ک بیا من هیچی نمیخام فقط طلاق بده طرف اصلا توافق حالیش نیست

صیغه هم باید یک ماه نیم صبر کرد وگرنه باطله

دیگه نمیدونم..هرچی که ۲هفته بعد طلاقش بایه نفر دیگه اشنا شد و واسه ی عده هم اول محرم شدن و بعدااا ازدواج کردن..جشنم نگرفتن وبجاش رفتن کربلا.زندگیشم از زندگی قبلیش خیلییی قشنگ تره ومهلت افسردگی اصن پیدا نکرد😌

من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴

اسی یچیز بهت بگم شاید ازم متنفر شی اما خداروشکر کن ببین عمر و جوونی و پول دوست من تو دادگاها رفت ببی ...

افریییین مردی ک غیرت داره زنشو طلاق نمیده👌

اره حالا شوهر دوستمم بی غیرته ک طلاق نمیده😂😂😂عوضی نمیخاد دوستم ب ارامش برسه نفسسسس بکشه چندش

باز اونا خیلی بهترن ازاینایی که زودی طلاق میدن...

من خیلییی دیدم مرد طلاق نداده تهشم زندگی دوباره شده.

ولی اینی ک زود طلاق میده خیلیییی زوره ینی قشنگگگ پرنسسه 

باز اونا خیلی بهترن ازاینایی که زودی طلاق میدن...من خیلییی دیدم مرد طلاق نداده تهشم زندگی دوباره شده ...

هیچی بگم ما جای اونا نیستیم ک یکی میگ کاش طلاقم نده یکی میگ کاش ولم کنه اما بخدا از سال ۹۹ میرن میان دیگه ام نمیتونن باهم باشن کلا دوست من از چشمش افتاده آقا هم خیانتکاره و عوضی هیچ جوره نمیتونن باهم