2777
2789
عنوان

حالتون چند وقت بعد از جدایی خوب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 65 پست
اون ۶ ماه فاکتور بگیر تو تازه طلاق گرفتی دو ماه بشه طلاقت حتی اسمش هم یادت میره مگر اینکه بچه داشته ...

اره بچه دارم زنگ میزنه صداش رو میشنوم یه جوری میشم

۱۰سال باهم زندگی کردیم کم نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل تو شوهرم درخواست طلاق داده دوماهو نیمه قهرم اصلا حرف نزدم باهاش خبر رسید بایکی دیگه رابطه داره 

احساس پوچی دارم شدیدن حالم بده ولی دیگه هیچ راهی نیست برای برگشتن 

دارم کنار میام بااین موضوع

منم مثل تو شوهرم درخواست طلاق داده دوماهو نیمه قهرم اصلا حرف نزدم باهاش خبر رسید بایکی دیگه رابطه دا ...

چه جالب 

منم دوماه بعد فهمیدم با فروشنده مغازش در ارتباط بوده و دلیل طلاق هم اون

وبعد از اون نابود شدم

خیلی زجر میکشم

تو حالم رو درک میکنی

نمیدونم حکمت و مصلحتمون چی هست که بدون گناه و تقصیری بایداین بلا سرمون بیاد

منم مثل تو شوهرم درخواست طلاق داده دوماهو نیمه قهرم اصلا حرف نزدم باهاش خبر رسید بایکی دیگه رابطه دا ...

عزیزم کنار آمدن باهاش خیلی سخته

من هی گفتم زمان بگذره درست میشه درست نشد بدتر هم شد

من و شوهرم هیچ مشکلی نداشتیم

نمیدونم چه آتیشی بود افتاد تو زندگیمون

چه جالب منم دوماه بعد فهمیدم با فروشنده مغازش در ارتباط بوده و دلیل طلاق هم اونوبعد از اون نابود شدم ...

اتفاقا اشتباه همینه دنبال حکمت میگردیم طرف عذر میخوام ل...اشیه دنبال زنای دیگه میره سرش به زندگی نیست و علنن بدبختمون کرده زندگیمونو آتیش زده ماهم با امید تقاص و حکمت خودمونو اروم میکنیم 😢😢من کاملا حس پوچی دارم 

انقد حسرت کشیدم حرص خوردم غبطه زندگی دیگرانو خوردم 

دیگه سرر شدم نه گریه میکنم نه برام مهمه نمیدونم ارامش قبل از طوفانع یا افسردع شدم واقعا نمیتونم گریه کنم از طرفی خوشحالم داره از زندگیم میره چون اخلاقش گند بود 

عزیزم کنار آمدن باهاش خیلی سختهمن هی گفتم زمان بگذره درست میشه درست نشد بدتر هم شدمن و شوهرم هیچ مشک ...

همون زنه س که نشسته زیر پاش خدا لعنتش کنه 

ادمی که رفتنیه میره خودتو ناراحت نکن به خودت ارزش قائل شو 

ادمی که زنو بچشو به یه هرزه بفروشه لیاقت نداره اسمشو زبونت بیاری چه برسه دلتنگش شی

همون زنه س که نشسته زیر پاش خدا لعنتش کنه ادمی که رفتنیه میره خودتو ناراحت نکن به خودت ارزش قائل شو ...

روزی هزار بار به خودم میگم این حرفهارو 

ولی

از دلم و فکرم نمیره بیرون