2777
2789
عنوان

یه مارک آبرسان خوب

82 بازدید | 15 پست

میخوام مثل چسب نباشه بعضیا میخرم مثل چسبه 🤦🏻‍♀️😂 قیمتش هم مناسب باشه چون میخوام برم سالن کار میکاپ کنم

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
منم میخام بگید بخرم زیر ارایشم بشه استفاده کرد

آره اینم باید باشه توی قابلیتش

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلینیک،کوزارکس،اسکین وان سبکه قیمت مناسب داروخونه ای وزودحذبه،نتروژینا

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  
نیتروژینا واتر ژل برای پوست رو به چرب

ممنون عزیزم زیر آرایش هم میشه استفاده کرد؟

توی یه تاپیک گفتی هلیله خودم چشمام خوب شدن ولی قفل بود اونجا نشد بپرسم گفتم ببینم سفیدی موهاتو گرفت ...

عزیرم من ۲۰ سالمه موی سفید ندارم😂اشتباه گرفتین