2777
2789
عنوان

کاربربلفی

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 205 پست

ترکید برمیگرده عزیزم 

حیفه کاربریت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی هم ب من پیله کرده کل تاپیکاش پر از مشکلات ریز و درشته ولی برای من تاپیک میزنه ک‌تو گفتی همه بچه ...

منم همچین ادمی دیدم با من دعوا کرده رفته الکی مظلوم نمایی کرده تاپیک زده 

بقیه هم که در جریان نیستن میان سریع حقو میدن به اون و توهین هم میکنن 

در کل کاش اصلا بشه بعضیا رو بلاک کرد

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

من از شما چند مورد دیدم تو تاپیکای مختلف که برخورد تهاجمی دارین

با هرکسی مثل خودش رفتار میکنم دقیقا 

حتما خودتون این مدلی هستید جواب منم به شما این مدلی بوده

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

منم همچین ادمی دیدم با من دعوا کرده رفته الکس مظلوم نمایی کرده تاپیک زده بقیه هم که در جریان نیستن م ...

و من هم😄😁😂🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سر چی؟

سر تهمت ایشون به همسرم و بحثی که من کردم

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

منم همچین ادمی دیدم با من دعوا کرده رفته الکس مظلوم نمایی کرده تاپیک زده بقیه هم که در جریان نیستن م ...

کاش این یک قابلیت رو داشت واقعا ندیدشون 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چه‌ منصفانه واقعاً😏😏

واجب شد برم فتا اتفاقا

و من هم😄😁😂🤣

چکارشون کنیم 😁

بابا اعصاب نمیزارن 

میدونن اهل فحش دادن نیستیم تهش توضیح بدیم ب خاطر اونه فکر کنم

باید دکمه سلیطه بودن رو روشن کنیم 

و من هم😄😁😂🤣

دقیقا خیلی رفتار مزخرفیه برا هم تاپیک بزنن 

چون طرف اصلا تو دعوا نبوده 

بعد الان میاد نظر میده و هیت میخوری. 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

منم همچین ادمی دیدم با من دعوا کرده رفته الکی مظلوم نمایی کرده تاپیک زده بقیه هم که در جریان نیستن م ...

الان نمونه اش اینجا هست 

اومده چرت میگه 

معلوم نیست کجا از حرف من سوخته 

دیگه ادب داشتن اینجا رو باید گذاشت کنار 

پس چرا اسم شماهم بلفی هس؟

قربونت برم من اوجی جون باهوشم 😁 بیا بغلم 🫂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫