2777
2789
عنوان

کاربربلفی

| مشاهده متن کامل بحث + 2087 بازدید | 205 پست
اینجا مجازیه دیگه شما که سالهاست اینجایی کاربرارو بهترمیشناسی. سعی کن خودتو ناراحت نکنی

میدونی چی جالب بود انگار یک عقده درونی داشت و عذابش میداد و لحظه به لحظه حرفهای زشت تر میزد

کاربری دوم بلفی ۱۴ هستم در زمانی که اون کاربریم تعلیق میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا همینه دیگه بعضی کاربراکینه ای هستن شاید منظوربدی نداشته باشی ولی اون چون بدبرداشت میکنه مدام د ...

آخه توضیح دادم همین امروز باز تگ کرد توضیح دادم و گفتم خودم مادرم ولی باز گفت غلط کردی و....

گفتم الویت زندگی هست ولی وقتی نمیشه چکار میشه کرد

گفت مفت خوری و..کاش بچه هات فلان بشن 

آخه قضیه از برداشت بد گذشته ،توضیح رو هم قبول نمیکنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بلفی از سر کنجکاوی رفتم اون تاپیک‌ خوزستان رو خوندم جدا از شوخی بی جا در ادامه واقعا بد حرف زد و بهت حق میدم با بد آدمی هم  روی رو شدی 

واقعا بد ادامه داد حرفاش تند آتیشی بود کاش همونجا تگ میکردی نی نی یار رو 

متاسف تر شدم ک ادعای مذهبی بودن داشت و برای من مذهبی دردناک بود 

خلاصه همه رو ب یک چشم نبینی عزیزم من خجالت کشیدم جاش 🫂💔

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بلفی از سر کنجکاوی رفتم اون تاپیک‌ خوزستان رو خوندم جدا از شوخی بی جا در ادامه واقعا بد حرف زد و بهت ...

باور کن من کلی دوست خوب مذهبی تو همین سایت دارم اینقدر با شخصیت و عزیز و دوست داشتنی هستند وقت صحبت اینقدر قشنگ خدا و حضورش رو در نظر میگیرن ولی یک آفت هم این روزها اومده به اسم مذهبی نما متاسفانه که همه مدل صحبت میکنن بعد میری میبینی کلی تاپیک مذهبی زده و یا ختم یا ارشاد کرده دیگران رو برعکسش هم هست دیدم اونا هم به مذهبی ها توهین میکنن من از هر دو متنفرم چون هرکسی عقیده ای داره الان شما شاید نماز بخونی جلوی من اینقدر حال خوبی برای من داشته باشه و لذت ببرم و این کارت رو دوست داشته باشم هرچند خودم نمیخونم ولی اجازه ندارم به شما توهین کنم یا تمسخر کنم به خاطر عقیده ات 

دشمنت خجالت زده باشه عزیزم ❤️❤️❤️❤️ 

منم سه بار تعلیق کردن!😐بدون هیچ دلیل منطقی!🤦‍♀️

به دلیل نفرین من تعلیق شدم دیگه هیچی پیدا نکردن اونم نگفتم فلانی بزنه به کمرت و ...🤣🤣🤣🤣

گفتم روزگار میچرخه دقیقا تو همین موقعیت قرار میگیری 🙃🙃🙃🙃

آخه توضیح دادم همین امروز باز تگ کرد توضیح دادم و گفتم خودم مادرم ولی باز گفت غلط کردی و....گفتم الو ...

آره منم تاپیکو دیدم رد شدم به شما و کار بر مادرزن گیر داده . مادر زنم هم کاربر گلیه من هیچ وقت ندیدم بد با کسی حرف بزنه .

آره منم تاپیکو دیدم رد شدم به شما و کار بر مادرزن گیر داده . مادر زنم هم کاربر گلیه من هیچ وقت ندیدم ...

فدات گلم🌹