2777
2789
عنوان

پریود شدممممم

340 بازدید | 31 پست

لعنتییییی،این چه کاریه آخه😭😭😭😭

من نمیخوام روزم رو بخورم خببب

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز روزه گرفتم آخر شب لک دیدم امروز هم فقط درد پریودی داشتم و لکه بینی خوشبحالت حداقل تکلیفت روشن

فک کنم لکه بینی قرمز خونی داشته باشی،روزه باطله

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

چقدر زور داره كل روز روزه باشي بعد يهو دم افطار اينجوري بشه 🤬

میخوام سرمو بکوبم دیوار🙂

ای بابا.چ بد شد

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

چقدر زور داره كل روز روزه باشي بعد يهو دم افطار اينجوري بشه 🤬

فک کنم روزه اش وایسته،و باید تا افطار صبر کنه

اگه قبل از ظهر پریود شه اونموقع باطله

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

وایییچه حس بدی🫠

خیلیییی

کاش دکمه خاموش روشن داشتیم🥲😂

ای وااااای چقدر دیر شدی خیلی زور داره

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

فک کنم روزه اش وایسته،و باید تا افطار صبر کنهاگه قبل از ظهر پریود شه اونموقع باطله

آب خوردم دیگه🥲😂