2777
2789
عنوان

دکلره کردن مو

584 بازدید | 8 پست

سلام من اولیای اسفند میخام موهامو دکلره کنم ولی میگن دراین صورت نمیمونه و زود میره درسته ایا یعنی تا عید نمیمونه نمیتونم عید بزارم چون اولیای اسفند میخام برم عکس بندازم؟؟؟؟

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔

دکلره همیشه میمونه فقط رشد ریشه داره که قشنگترم میشه نهایتا تا عید یه رنساژ میکنی 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم یه رنگ ساژ کنی خوب میشه ، فقط جای خوب انجام بده موهات نسوزه

یعنی چند روز مونده به عید باز باید برم اگه نتونم برم موهام بد میشه تاریخ احتمالی زایمانم 26 اسفنده 

یعنی چند روز مونده به عید باز باید برم اگه نتونم برم موهام بد میشه تاریخ احتمالی زایمانم 26 اسفنده&n ...

ن دیگ تا دوهفته زیاد ضایع نیس 

❤خاله جونا برا تو دلیم ی صلوات میفرستید سالم بیاد بغل مامانش❤
یعنی چند روز مونده به عید باز باید برم اگه نتونم برم موهام بد میشه تاریخ احتمالی زایمانم 26 اسفنده&n ...

خودت تو خونه انجام بده رنگ خوب بگیر رقیق درست کن چند روز مونده به زایمانت بزن

هر چیز که در جستن آنی آنی!

خاستم عکس رنگ مویی که خوشم امده رو بزارم ولی نشد برا این رنگ چند تا باید رنگ مخلوط شه این بار دومه میرم ارایشگاه برا رنگ مو همیشه تو خون میزارم برا همین نمیدونم