2777
2789

این و دختر خالم یکی دو سالی میشه که باهم تو رابطن واقعنم همدیگه رو دوست دارن

بعد سر یه داستانی به اصرار دختر خالم به این پسره ریکوئست دادم که همو فالو داشته باشیم 

بعد چند روز پیش اینا یه دعوای خیلی بدی داشتن باهم کات کردن، اینم میاد من و پسر داییم (۱۳ ۱۴ سالشه) رو از پیجش ریمو می‌کنه. میگه وقتی با تو کات کردم دلیلی نمیبینم فامیلاتو فالو داشته باشم

درصورتی که اینا هفته ای یه بار حداقل باهم کات میکنن یکسره درحال دعوان:/

بعد الان به هم برگشتن اومده به من ریکوئست داده

خو تویی که میدونستی قراره به هم برگردین چرا زدی ریموم کردی😑

به نظرتون ریکوئستشو قبول کنم؟ از یه طرف خیلی بهم برخورد از یه طرف دیگه دوست ندارم همین اول کاری که وارد فامیل نشده دلخوری بینمون پیش بیاد

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمی افتد! 

من با خالم رابطه ندارم چه برسه رل دختر خالم

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دیونه این مشکلاتتونم😐😐😐

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

دغدغه هاتون تو حلقم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

نه قبول نکن چرا خودتو بی ارزش کنی که بخاطر رابطه های دو روزه اونا خودتو کنار بکش عزیزم اینطوری ضربه ...

پس همین کارو میکنم

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمی افتد! 

شما برو بمب اتمتو خنثی کن😐

احترام نگه دار

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.