2777
2789
عنوان

بارداری بچه ی سوم

446 بازدید | 58 پست

هنوزمطمئن نیستم باردارم یانه ولی احساس میکنم بقیه بفهمن مسخرم میکنن😞

پسربزرگم پنج ونیم سالشه ودخترم سه ونیم...

خودم میگم س.ق‌.ط کنیم شوهرم میگه گناهه میگه باهم بزرگش میکنیم نترس...

راجب شرایط زندگیم هم وضعمون بدنیست ولی نمیتونم بگم توپه وضعمون...نمیدونم چیکارکنم😞اوضاع گرونی و...هم که خرابه چیکارکنم؟😞😞😞

فرشته خانم هستم😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه باردار باشی که نباید سقط کنی

شرایطتم بد نیست

جاریم سومیو بارداره. پسرش 5 سالشه و لکنت شدید داره. دخترش هنوز 2سالش نیست و مشکل تیروئید داره. مرتب باید ببرنش دکتر. وضع مالیشونم متوسط رو به پایین. خودشم شاغله. با این وجود داره بال درمیاره از خوشحالی. 2تا بچه اولش ivf بودن. این یکی نه. 

من یه دوقلو دارم دست تنهای تنهام 

خودم هستم و خودم 

شوهرمم تا شب سر کاره 

روزی نیست ک خودمو فحش ندم از دستشون 

دیونم کردن 

ب قول شما گرونی هم ک بیداد میکنه 

من اصلا ب بچه فکر هم نمیکنم ب هییییچ عنوان نمیخام دیگه بچه بیاد تو زندگیم

این ماه دیرتر پریود شدم هر روز زنگ میزدم ب شوهرم کلی حرف بارش میکردم ک چرا پریود نشدم 

وقتی پریود شدم زنگ زدم ب شوهرم گفتم پریودم انقد خوشحال شد هی میگف خوش خبر باشی خخ

اگه باردار باشی که نباید سقط کنیشرایطتم بد نیستجاریم سومیو بارداره. پسرش 5 سالشه و لکنت شدید داره. د ...

کاش خدابده به اونایی که انتظارمیکشن چراداده به من😞😞😞

فرشته خانم هستم😇

اینجا اگه صدنفر بگن اشکال نداره و خدابزرگه و خوبه ینفر پیدا میشه از زندگی پشیمونت کنه و تا ماه ها ذهنت درگیر بشه که نکنه بدبخت و بیچاره شدی خدایی نکرده! عزیزم واقعا به کسی ربطی نداره که مسخره ات کنه کسیم چیزی گفت دست پیش بگیر بگو ما خودمون سه تا بچه میخواستیم و دوس داشتم فاصله سنیشون کم باشه اصن به خودتم همینجوری تلقین کن به غم فرصت جولان ند ه که خنده رو لبت خشک میشه 🌹

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...