سلام بچها با پسری اشناشدم که از همه لحاظ عالیه فقط از همون اول که چت میکردیم بحث میبرد رو مثبت ۱۸ منم هی بهش میگفتم نگو من حرف جنسی نمیزنم بعد میگفت باشه غلط کردمو دیگه نمیزنم بعد دوباره شروع میکرد منم بهش گفتم اگه فکر میکنی اینطور دختریم تا برم توهم برو با یکی که دوست داره بعدش گفت نه حرفای معمولی خب میزنیم ۹۹ درصد مواقع ۱ درصد شوخیای جنس .... ولی الان هی داره بیشتر سوال میکنه دوسش دارم ولی از این رفتارش بدم میاد شما بگین کات کنم بهتره یا نه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره! هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7
🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید میکنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
اما اینکه اول بسم الله بگه معلومه هدفش چیه نمیتونه تومونشو کنترل کنه دو مین با تو چت کنه بعد چطور قراره خوشحالت کنه
اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...