2777
2789

مامانا توروخدا اگه تجربه مشابهی دارین بگین

بچم سه سالشه و بعضی وقتا مثلا حین بازی با خودش انگار به فکر فرو میره و چند ثانیه به یه جا خیره میشه،

بچه های شما اینجوری نبودن؟

توی نوزادی تا یکسالو نیمگی هم تمام آزمایشات.نوارمغز‌ام آر ای.همرو براش انجام دادم😓

بزرگترین آرزوم سلامتی عزیزانم❤

اع اتفاقادخترمنم ۲۰ماهشه تواوج بازی بامایهومیره توفکروخیره میشه

یعنی جای نکرانی داره

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دوست خیالی داشتم میدیدمش😕😕شاید تصویر خیالیم بوده نمیدونم مادرم میگفت خیره میشدی یا حتی بعضی اوقاتم باهاش حرف میزدی

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

الان ظاهر اون دوست خیالیتو یادته؟ ترسناک بود؟

اره یادمه  خانم بود موهاش بلند بودفرق وسط بود همیشه هم یه لباس سفید یا کرم مانند تنش بود  همیشه باهام بازی کرد

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

اره یادمه خانم بود موهاش بلند بودفرق وسط بود همیشه هم یه لباس سفید یا کرم مانند تنش بود همیشه باها ...

شاید یکی از اقوام نزدیک بود که فوت شده بودو و تو میدیدیش چون اینی که توصیف کردی جای نگرانی نداره که؟ 

الان ظاهر اون دوست خیالیتو یادته؟ ترسناک بود؟

من یه عروسکی داشتم بخدا اگه پیداکنم عکسشو میزارم ب قدری ترسناک بود یه چشمش کور لباسش باف مشکی بود موهاشم وزه و فر و زشت بعد اون دوست خیالیم میگفت من نبودم این مواڟبته  اونو از خودم جداش نمیکردم   یه بار مبخواستیم بریم مساعفت یادمه  جاش گذاشتم از وسط راه برگشتیم برش داشتیم الان اون عروسک تو انباریه خونه مادرم ایناس میببنمش وحشت دارم نمیدونم چ جوری تو بچگیام عاشقش بودم

میگن خطرناکه نوارمغز باید بدید

منم شنیدم اما برا بچه های کوچیکتره فک کنم

شاید اون موقع به چیزی فکر کنه

ولی حتما یه بار دیگه میبرمش

بزرگترین آرزوم سلامتی عزیزانم❤