2777
2789

برادرم خیلی بی شعوره و کلا اهل مشروب و سیگار و دختربازیه و واقعا از کارایی که میکنه میترسم.. خواهرم بهم گفت براش بریم خواستگاری و این حرفا داداشمم اینو شنید گفت چه ازدواج کنه چه نکنه هر کاری بخواد میکنه خواهرمم گفت اهمیت نده این پس فردا ازدواج کنه مارم یادش میره چه برسه به علافی و خوش گذرونی.. داداشمم ی نفر رو گفت که بریم خواستگاری که ببخشید من نمیخوام قضاوت کنم ولی خب داداش من ادم درست حسابی نیست همش تو جاهای نامناسب رسما و خانمی که من دیدم فقط اندام خوبی داشت و واقعا جوری که حرف میزد اصلا جوری نبود که بگم قصد ازدواج و تشکیل خانواده داره و من میترسم فقط داداشم برای راحت کردن خودش از دوست دختراش و پیچیدگی روابطی که داره این کارو کنه چیکار کنم؟ 

دوباره سبز خواهیم شد...🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا ازدواج رو برای برادرت توصیه نمیکنم... اولاا هنوز سرش گرم کاراش. بعدم یه زن بیاد که چی ممکنه اونم بدبخت کنه و بهش خیانت کنه. تا خودش نخواد و عقلش سرجاش نیومده کاراشو ترک. نکرده اقدامی نکنید.. چون بازم بضرر شماست. فردامیگه مگه من خواستم!! 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب نمیتونه بره با یه مذهبی کهبابد شبیه هم باشن دو طرف

مذهبی نه! من اصلا نمیگم طرف مذهبی باشه منظورم اینه ازدواجشون تهش میشه دوتا ادم داغون اگه بچه دار بشه بعد با این شرایط که هر شب معلوم نیست چیکار میکنن اون بچه صدمه میبینه 

دوباره سبز خواهیم شد...🌱

اونا که به نظرم اندامشون زیبا نیست که زن باید طبیعی و ساده باشه نه یه متر سینه و باسن 😑😑😑

از نظر پسر های عوضی مثل برادرم زن فقط براشون ی وسیله اس پس اهمیت میدن به بدن 

دوباره سبز خواهیم شد...🌱

از نظر پسر های عوضی مثل برادرم زن فقط براشون ی وسیله اس پس اهمیت میدن به بدن

چه چندش بعد من قبل ازدواج یه سی سی به لبم ژل زده بودم شوهرم گفت برو تخلیه کن من زنی نمی‌خوام که مردم در موردش فکر بد کنن

متاهل🤍💍

چه چندش بعد من قبل ازدواج یه سی سی به لبم ژل زده بودم شوهرم گفت برو تخلیه کن من زنی نمی‌خوام که مردم ...

من نمیگم این خانم... برادرمم ادم واقعا افتضاحیه 

دوباره سبز خواهیم شد...🌱