اول بگم من یک ماهه که جاری دار شدم
از جاریم ده سال بزرگترم
و برادر شوهرم با این عروس تازه دوماه آشنا شده و گیر داد که باید برید خواستگاریش وگرنه عروس خواستگار داره اونم از فامیلاش
بعد رسم ما اینه که یک پیش حلقه خانواده داماد در بله برون برای عروس خانم میبرن که این پیش حلقه اکثرا انگشتر تک نگین (تک تاش)یا بعضیا هم انگشتر مدل دیگه میبرن
مادرشوهرم یک تک تاش خریده بود یک هفته قبل بله برون که ببره روز قبل بله برون برادرشوهرم گیر دا زشته چرا دو رنگ خرید ببرید پس بدید طلا سفید بخرید ،(معلوم بود دستور عروس بود )پدر شوهر و مادرشوهرم با ناراحتی بردن و ۱۵میلیون ضرر کردن و یک انگشتر دیگه برداشتن (برادرشوهرمم همراهشون بود یعنی میگم عکس انگشتر رو میتونست بفرسته یا شاید فرستاد )خلاصه خریدن و شب رفتیم بله برون فرداش برادرشوهرم گفت دختره خوشش نیومده میگه بده😐باز همون فردای خرید انگشتر بردن و اینبار ۵تومن ضرر دادن و اینبار عروس خانوم رفت وخودش پسندید ،انگشتر سومی خیلی شبیه دومی بود
و منم به برادرشوهرمگفتم۲۰تومن ضرر دادید این دختره خونواده اش نمیگه توی این گرونی طلا این چه رفتاری اون هدیه هست هرچی قبول کن بعدا خودتون با همسرت نپسندیدی ببر بفروش یکمدل دیگه بخر
برادرشوهرم برگشت من خودم نپسندیدم مادرشوهرمم چشم ابرو اومد به منم گفت ته تغاریم دیگه چی میشه کرد
تو چیزی نگو
شوهرمم چپ چپ نگاه کرد به من