2777
2789

سلام سریع بگم عزیزای دلم دارم دیگه میترکم اینجا باید حرف میزدم تا آروم بشم بابام زلزله زده بودو اومد تهران ازدواج و بچه و زندگی همرو خودش ساخت الان خوبه وضعش خداروشکر ولی خیلی خسیس مسخره کن و بداخلاقه مجبور شدم با عشقی که دوسش داشتم ازدواج کنم تو سن ۱۸ سربازی نرفته بود دانشجو بود  وضع باباشم متوسط یکم بهتر از بابام بود هیچی رفتیم خونه و زندگی پدرشوهر یه ویلایی داغون بازم شکر داد بهمون دیگه شوهرم سرباز همه طلا عروسی فروختم با سودش خرج‌ زندگی و اینا شد دیگه پدرشوهرم یه پراید خرید بعد سربازی دید شغل نداره اونم پولی نشد رفت سرکار اونم همش با پونصد هفتصد تهش یه تومن میومد خونه دیگه بابامم مسخره میکرد و خونش راه نمیداد چون خسیس بود دیگه شوهرم گفت موندن کنار این پدر ارزش نداره رفتیم از تهران شمال پدر شوهرم مغازه خرید ولی اونم هیچی بگین یه مشتری پول جنسم باز از طلاهام دادم حالا نه هیچی طلا دارم نه هیچی پول دندونام همه خراب موهام همه ریزش روماتیسم همون اوایل ازدواج گرفتم شوهرم همش میگه بابا مامانت کمک نکردن دیگه همین باید تحمل کنی الان خیلی افسرده شدم شوهرمم نمیزاره کسی بفهمه ما وضعمون داغونه منم همش دارم تو خودم میریزم الان هیچی بگین هزار تومن از اون مغازه نداریم نمیدونم این نفرین و بدیمنی من چیه شوهرم یه حقوق ماهانه نداره ده سال ازدواج کردیم رنگ پول ندیدم همه طلاهامو فروختم الان مریض احوالم فقط با دارو و پنهانی هر چی دعا میکنم خدا نمیشنوه خانواده شوهرم که کمک کردن منم تا به حال از بابام هیچی نگرفتم جز جهاز اونم کمکی نکرده دیگه حتی خونشونم میرفتم گاهی اوقات هوس سبزی قرمه مامان داشتم بهم نمی‌داد منم نمیگفتم ضایع کنه و نده الان چیکار کنم جز منتظرمرگ و نفس کشیدن با درد چیزی ندارم به کدوم گناه من نباید هیچ پولی داشته باشم حتی بگین ماهی یه میلیون 😭😭😭😭😭😭 برام دعا کنید یا دعایی دارید بگید بازم بخونم خیلی خستم خیلی تو اینستا زندگی بقیه میبینم میگم خدایا حداقل یه کوچولو پول حتی شده ماهی پنج به ما میدادی الان فقط مادر شوهرم بیچاره کمک می‌کنه ولی دیگه پول زیادی نمیتونه بهمون بده

تا اونجایی خوندم که شوهرت گفت خانوادت کمک نکردن و باید تحمل کنی. اصلا چرا باید خانوادت کمک کنن؟ مگه وظیفه‌ اوناست؟ هردو طرف اگر کمک کردن از سر لطفشونه و اگر نکردن هم جای گله نیست

پزشک کوچولو🩺📚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اونجایی خوندم که شوهرت گفت خانوادت کمک نکردن و باید تحمل کنی. اصلا چرا باید خانوادت کمک کنن؟ مگه ...

آخه یه دست صدا نداره تو این گرونی الان دیگه پسر و دختر فرقی نداره داشته باشن چرا کمک  نکنن راه دوری نمیره خوشبختی و آسایش و آرامش بچه مهم نیست فقط زاییدن رو بلد بودن

تا اونجایی خوندم که شوهرت گفت خانوادت کمک نکردن و باید تحمل کنی. اصلا چرا باید خانوادت کمک کنن؟ مگه ...

میدونی بالاخره آدم وقتی گیر می‌کنه هرچقدم انتظار و توقعی نداشته باشه دوست داره خانوادش پشتیبانش باشند مخصوصا که اول راه باشی و تازه زندگی مشترکت رو شروع کرده باشی 

شوهرت بره کارگری کنه خب خودتم کارکن تو دیوار سرچ کن کار تو خونه یا فروشنده مغازه بجای دعا و ناله عزی ...

مریضم روماتیسم دارم التهاب داره بدنم نمیتونم کار کنم رفتم مربی مهد از بس خودایمنی بدنم داغون بود همش شد خرج دوا دکتر شوهرم هر کجا رفته فقط پارتی می‌خوان تحصیلم داره

میدونی بالاخره آدم وقتی گیر می‌کنه هرچقدم انتظار و توقعی نداشته باشه دوست داره خانوادش پشتیبانش باشن ...

دیگه همون اول یه خونه دادن بهشون همینم خیلیا نمیدن. حداقل اجاره نمیدادن ...(حس کردم شوهرش اهل کار نیست)

پزشک کوچولو🩺📚

چرا خودت سرکار نمیری؟ فروشندگی و...

خودم  رفتم سرکار تهران بودم مربی مهد چون روماتیسم دارم درجا ویروس و میکروب بدنم به خودش میگیره دیگه همش پول  دوا و دکتر میشد التهابی دارم بدنم به شدت ضعیفه

آخه یه دست صدا نداره تو این گرونی الان دیگه پسر و دختر فرقی نداره داشته باشن چرا کمک نکنن راه دوری ...

منو تو که نسل جدید تر هستیم اینو متوجه میشیم ولی خانواده‌هامون مغزهای پوسیده دارن و... منم دیدم بعضیا چجوری کمک میکنن به بچه‌هاشون ولی خب اونا دل بزرگی دارن خوشبحال بچه‌ها شون 

پزشک کوچولو🩺📚