2777
2789

یکی برام تعریف می‌کرد ک خواهرم وقت زایمانش  بوده  بعد رفتن به مادرم گفتن دخترت دردش گرفته باید همراهش بری زایشگاه

مادرش گفته من الان کار دارم نمیتونم بیام دارم جارو میکنم😑 برید به مادرشوهرش بگید 

مادرشوهرشم، شوهرش سرطان داشته وباید مراقب اون میبوده از غذا واینا 

گفت اومدن به من گفتن بیا بریم منم اونروز داشتم لباس میشستم گفتم نمیتونم بیام😑 و به یکی دیگ از خواهرام گفتم تو برو 

بعد گفتم خب لباسو میزاشتی فرداش بشوری گفت نه شوهرم گفته بود باید همین امروز بشوری😐(بهونه الکی) 

یکی از خواهرام بالاخره رفت با اون خواهر  زاءو ک وقت زایمانش بود ولی مثل اینکه خواهرش نمیتونسته بزاذ درد می‌کشیده ولی نمیتونسته بزاد 😔یک شبانه روز درد کشیده ولی سزارین نکردنش😐

و چون او خواهرشم شوهرش آدم بیخودی بود مجبور میشه زود بیاد خونه 

یعنی زائو تنها تو بیمارستان درد می‌کشیده دیگ در نهایت مادرشوهرش میره بیمارستان یعنی محبور میشه پیشش مونده تابزاد 

بعد اون شخص بهم گفت راستش برای این نرفتم دنبال خواهرم ک چون قبلا خیلی پشت سرم حرف می‌زد وداستان درست می‌کرد وشر به پا میکرد

داستان بیست سال پیش بوده 

من خودم حالم بد شد از اینهمه بی‌مسئولیتی اعصابم خیلی اونروز خرد شد درسته شاید خواهرش آدم بدی بود ولی واقعا اون زمان، زمان خوبی برای تسویه حساب نبوده خواهرش روبه موت بوده تقریبا حالم بد شد از اینهمه سردی ک ی مادر دخترشو انقد خار کنه ک بگه به من چ مادرشوهرش بره دنبالش برای چی 

برای اینکه جارو میزده😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑

حمایت عاطفی چی میشه 

هنوزم بهش فکر میکنم حالم بد میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم 😔کاش من خواهرت بودم میومدم باهات

مرسی من فقط شوهرم بود که از ۷ صبح تا ۱۱ شب کشیک عید بود بعد میومد ۳ ساعت بچه رو نگه میداشت منم از استرس نمیتونستم بخوابم همون ۳ ساعت رو...

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
الان از مادره خبر نداری چه سرنوشتی داشت

مادرشون ک مریضه الان 

ولی از صحبتاش فهمیدم مادرش الان هم خیلی سرد وبی عاطفس. میگه کرونا گرفتم اون ساهل داشتم میمردم حتی ی زنگ نزد بگه چطوری چون مادرشون ظاهرا بشدت خسیسه وگفته زنگ بزنم پول تلفن میاد😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐میگه اصلا حق نداریم بریم خونش وقتی هم بریم اصلا تحویلمون نمیگیره و ایم بهمون فحش میده سرکوفت میزنه 

مغزم داغ کرد خدایی حرفاشو می‌شنیدم 😔😔😔😔😔😔