2777
2789

سر ی سفره نمیشنم باهاش جامم اوردم تو اتاق خیلی دلم ازش گرفته این وسط میگم کاش بچه نمیاوردم حالم خوب نیس

شما هم بوده تو بارداری چند وقت حرف نزنین باهم؟

اونم انگار ک من رستورانم فقط میاد غذاشو میخوره و میزنه بیرون پیش مادرش و خونه داداشش ک من از زنداداشش متنفرم حتی توی تاپیکای چند سال پیشمم هس خیلی اذیت میکرد منو

منو تو تاپیکای انرژی مثبت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی بد اخلاق شدم .منع رابطه ام هستیم.سرش داد میزنم هر چی میگم چیزی نمیگنه چون واقعا بدجور هورما ...

منم ی مدت هماتوم داشتم منع بودم ولی باز وضعمون از الان بهتر بود

اینجوری فقططط خودتو اذیت میکنی و بیشتر از هم دور میشیدمردا خیلی رفتاراشون بچگونس واقعاََولی چاره چیه ...

باهاش حرف بزنم بدتر میشه دست پیش میگیره و مقصر اولیه م اون بود کلا مهم نیستم براش 

باهاش حرف بزنم بدتر میشه دست پیش میگیره و مقصر اولیه م اون بود کلا مهم نیستم براش

بخدا که میفهمم چی میگی چون شوهرم دقیقاََ همینه 

ولی من برای اینکه توی این شرایط اذیت نشی میگم

وگرنه منم هيچوقت اولویتش نبودم و نیستم

همیشه ی خدا هم من مقصرم 

بخدا که میفهمم چی میگی چون شوهرم دقیقاََ همینه ولی من برای اینکه توی این شرایط اذیت نشی میگموگرنه من ...

دقیقا همیشه هم من مقصرم قبلا شاغل بودم میزدم بیرون شاد بودم  کمتر فک میکردم الان استراحت مطلقم اینم ک انگار دشمن خونیشم افسرده شدم دیشب تا صب خواب دیدم مار توی تختمه و کابوسای لعنتی همش فکر خیانتا و اینا ب ذهنم میاد خیلیم میره خونه جاریم 

جاریمم یه جوری نشون میده ک شوهرم براش میمیره من همش غصه میخورم خونشون ی شهر دیگ بود شانس من اومدن اینجا