2777
2789

تعبیرش حاجت روایی. شنیدن خبر خوش .ی اتفاق خوب ب امید خدا 

خوابتون خیلی خوبه ان شاءالله 

برا کسی هم تعریف نکن و صدقه بده

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خاب دیدم حرم امام حسینم بهم گفت میخای بری جا دست حضرت ابوالفضل از سمت راست برو بعد خادمش سرمو خم کرد کنار موهامو سه تا گره زد ..بعد همون سمتی ک گفتم رفتم راهش سفید بود همه دوستا متاهلم تونستن برن من مجردم گمشون کردم و نصف راه موندم ....خیلی گیج ایم خابم نمیدونم چیه

منم خاب دیدم حرم امام حسینم بهم گفت میخای بری جا دست حضرت ابوالفضل از سمت راست برو بعد خادمش سرمو خم ...

خب عزیزم خواستگار داری شوهر نمیکنی بعنی اگه سوهر کنی میتونی از اونجا رد بشی 

خب عزیزم خواستگار داری شوهر نمیکنی بعنی اگه سوهر کنی میتونی از اونجا رد بشی

اره دارم ...........از هر نظر خوبه ظاهرشو نمیتونم و درامد کمش باب میلم نی دلم پیش کسیه ک من نمیخامش...بعدم اون سه تا گرده که به موهام زد یعنی چی

[QUOTE=373992283]اره دارم ...........از هر نظر خوبه ظاهرشو نمیتونم و درامد کمش باب میلم نی دلم پیش ک ...

یکی خیلی دوستم داشت بهش جواب رد دادم ولی خب رفت اینم گفتم ن بازم گفتن و منتظر جوابه ولی من جوابم منفیه...دلم پیش کسیه که ادعا دوست داشتن داره ولی مرد اومدن نی ..میدونم نمیشه ولی دوستش دارم نمیتونم برم

یکی خیلی دوستم داشت بهش جواب رد دادم ولی خب رفت اینم گفتم ن بازم گفتن و منتظر جوابه ولی من جوابم منف ...

خب سه تا گره همون سه تا خواستگاراته دیگه باید یکیسون رو انتخاب کنی که اگه نکنی دبگه نمبتونی ازدواج کنی