الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم خاب دیدم حرم امام حسینم بهم گفت میخای بری جا دست حضرت ابوالفضل از سمت راست برو بعد خادمش سرمو خم کرد کنار موهامو سه تا گره زد ..بعد همون سمتی ک گفتم رفتم راهش سفید بود همه دوستا متاهلم تونستن برن من مجردم گمشون کردم و نصف راه موندم ....خیلی گیج ایم خابم نمیدونم چیه
[QUOTE=373992283]اره دارم ...........از هر نظر خوبه ظاهرشو نمیتونم و درامد کمش باب میلم نی دلم پیش کسیه ک من نمیخامش. ...[/QUOیکی خواستگتر داری یا دوتا
[QUOTE=373992283]اره دارم ...........از هر نظر خوبه ظاهرشو نمیتونم و درامد کمش باب میلم نی دلم پیش ک ...
یکی خیلی دوستم داشت بهش جواب رد دادم ولی خب رفت اینم گفتم ن بازم گفتن و منتظر جوابه ولی من جوابم منفیه...دلم پیش کسیه که ادعا دوست داشتن داره ولی مرد اومدن نی ..میدونم نمیشه ولی دوستش دارم نمیتونم برم