2777
2789

ماتریکس میگه این جهان واقعی نیست ما داریم توسط یچیزی کنترل میشیم و وقتی از ماتریکس خارج بشیم می‌فهمیم ک همه چیز دروغ بوده و اصلا این دنیا با واقعیتش فرق داره من یکم ذهنم مخالفت داشت با این قضیه تا فهمیدم قرآن هم بهش اشاره کرده و با تمام وجودم به قرآن اعتقاد پیدا کردم قرآن سراسر رمزه

تو قرآن خدا بارها به ما اخطار میده از لذت ها دوری کنیم .و گفته شده کسی که هوای نفسانی خودشو پاک کنه(یعنی لذت هایی که وجود داره که همون ماتریکسه)چشم سومش باز میشه یا همون به حقایق میرسه جوری که پرده از جلو چشماش کنار میره و چیزیو میبینه که بقیه انسان ها نمیتونن ببینن جوری که آدمارو به چهره مادرشون نمیبینه به چهره باطنیان میبینه همبن که میگن آیت الله بهجت یه روز یکیو دیده یه شکل یه موجود وحشتناک که تو خیابون راه می‌رفته که باطن اون انسانو دیده 

باطن ما همون چهره واقعیمونه که این حقیقت از ما پنهان شده از ما پنهان شده و ما نمیتونیم واقعیت رو ببینیم.کسایی که از ماتریکس خارج میشن یا همون نفسشونو پاک میکنن به درجه های روحانی و بیداری روح میرسن که میتونن واقعیت رو ببینن پرواز روح کنن غیب بشن سفر در زمان بکنن و....

و اینکه یچیزی وجود داره میگن شیطان وقتی انسان آفریده شد از خدا خاست که فریب بده و مثل خون تو رگ انسان بمونه و گولش بزنه خب؟شیطان که مارو به هوای نفسانی دعوت میکنه و نمیخاد روحمون بیدار بشه ک چشم مارو از واقعیت دور میکنه .آدمایی هم وجود دارن که شیطان پرستی با شیطان همکاری میکنن و شیطان این قدرتو بهشون میده تا ماتریکسو بسازن .ماتریکس همین‌جاست فقط با بیداری روح ازش خارج میشیم 

من مذهبی نبودم و زیاداعتقاد قوی نداشتم ولی با تحقیق کردن فهمیدم قرآن واقعا الکی نمیگه از لذت های زودگذر دوری کنین الکی نمیگه بجای وقت گذاشتن روی ظاهر برو به جست و جوی علم بپرداز و از هوای نفسانی دوری کن تا به حقایق دست پیدا کنی!خدانگهدار امیدوارم از این ماتریکس خارج بشین این جهان سراسر دروغه حتا با بیداری معنوی میبینید ستاره به اون شکل که قبلا میدیدین نبوده متوجه میشین آدما اون شکلی که دیدین نبودن متوجه میشین اصلا هرچی که میدیدین ماتریکس بوده و چیزی بوده که شیطان میخاسته ببینین یاحق