2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم باهام رو راست نیست

314 بازدید | 13 پست

از اول زندگی همین بوده

توی همه موارد...دیروز بهم گفت واریز داشتم گفتم چقدره گفت دوتا بوده سر جمع شده ۵تومن

ولی دیشب گوشیش دستم بود با همکارش چت حرده بود

گفت دیدی واریزی و ۷و پونصده تازه یکی دیگه هم قراره فردا بدن اونم یه حقوقه☹️

بعد من میگم پول بده واس عید ..واس خونه واس خودم خرید کنم میگه تو که وسایلت نوعه با ۵تومن تمومش کن...درسته نوعه ولی دلم تغییر میخواد..وقتی داره چرا نده

چیکار کنم..چطور صحیت کنم دعوامون نشه...چون تقریبا هرشب بحث میکینم سر هرچی🤣🤣

بگو پنج تومن فقط پول یه مانتو هست بیا بریم خرید خودت باهام ببینی بازار چه خبره

بعدم شاید واقعا زنی هستی که بهش این حس رو میدی که پول رو خراب می‌کنه برا همین ازت مخفی میکنه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ۷ تومنم پوله که باهاش ولخرجی کنی ؟ دلم تغییر میخواد یعنی چی ؟ نباید به دوزار پس انداز برای روز مبادا باشه ؟

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

بنظر من حق با همسرته. خوبه خودتم میگی همه چیز نوعه. تو این شرایط اقتصادی همه چیزت نوعه ولی دلت تغییر میخواد خب معلومه همسرت درامدشو مخفی میکنه تا پس انداز داشته باشه و ولخرجی نمیکنه. طوری باش شوهرت باهات رفیق شه 

با دو تومن دقیقا چیو نو میکنی؟؟؟نباید پس انداز داشته باشه؟چون دوتومن بیشتر داره باید همه رو خرج کنی؟

🤣🤣پس انداز داره..بعدشم شوهرم ولخرج تر از منه..پولاشو‌همه رو‌به همه قرض میده..هرشب از بیرون غذا میگیره..

بعد میگم‌به من بده میگه به فلانی قرض دادم

با دو تومن دقیقا چیو نو میکنی؟؟؟نباید پس انداز داشته باشه؟چون دوتومن بیشتر داره باید همه رو خرج کنی؟

بحث دوتومن نیست...واریزی هاش شاید نزدیک ۲۰تومن بشه ولی به من گفته کلا ۵تومنه

شما باشین ناراحت نمیشید؟؟

بعدم‌کلا پولاشو‌یا به بقیه قرض میده یا هم هرشب برام‌از بیرون شام‌میخره...

چون محرم نیستی. چون درک نمیکنی. خرجت زیاده. برای همین راستشو نمیگه

🤣🤣مرسی واقعا که اینطور قضاوتم میکنید

اگه درکس نمیگردم واس هرچیزی سریع طلاهامو‌نمیفروختم ۱۰۰گرم یه روز فروختم

۵۰گرم‌یه بار دیگه

اگه خرجم‌زیاد بود خونه باباش باکمترین امکانات ۴سال هست که زندگی میکنم..زن دیگه بود به حای من یه ثاینه نمیموند🥺با اینکه میتونه در حد یه خونه ۱۰۰متری یه حای وسط شهر خونه حتی بخره..اگه خرجم زیاد بود همه اون طلاها رو‌ازش پس سمگرفتم...ماشین پارسم  و برای سرمایه گذاری ها و معاملات  شوهرم نمیفروختم که بعد دوسال هنوز نتونسته یه پراید برام بخره

بنظر من حق با همسرته. خوبه خودتم میگی همه چیز نوعه. تو این شرایط اقتصادی همه چیزت نوعه ولی دلت تغییر ...

اگه نداشت مشکلی ندارم...داره حساب بانکیاشو چک‌میکنم..هم پس انداز داره هم شغل دوم ..هم درامد 

اگه نداشت مشکلی ندارم...داره حساب بانکیاشو چک‌میکنم..هم پس انداز داره هم شغل دوم ..هم درامد

اول باید ی طوری رضایتشو جلب کنی باهاش رفیق شی تا خودش از حساباش و درامدش بهت بگه بعد بگی ک پول لازم داری وگرنه فقط قایم میکنه ازت.مثلا وقتی گفت با ۵ تومن یچی بخر کافیه ۵ تومنو ازش بگیر ولی خرج نکن پس انداز کن بگو لباس داشتم اون پولو گذاشتم کنار جمع شه یا طلا بخر یاد بگیره پول بده طلا بخری ببین این روش جواب میده رو شوهرت