2777
2789
عنوان

از دس شوهرم اومدم خونه بابام

511 بازدید | 40 پست

بچها منو شوهرم یک هفته هس ک قهریم سر اینکه باباش یک ساله فوت کرده،ابنا سه تا برادرن، برادر اولیش کار نمیکنه و چون بدنش ضعیفه نمیره کار، خرج مادرشون و دون برادرشون رو این دوتا برادر میدن ،بعد اون برادرشوهرم ک خرج میده هم با بچش و زنش تو خونه مادرشوهرم زندگی میکنن اونجا میخورن،من ب شوهرم گفتم ما فقط گفته بودیم خرج دونفر رو میدیم تا وقتی اونا اونجا هسن تو پول نده، ب من میگ پول نمیدم اما در واقع میره یواشکی پول میده ب مادرش.

سر این من گفتم اگ واقعا پول نمیدی کارتات رو بزار خونه و یدونه کارت بیشتر با خودت نبر بیرون. میگه من نمیخام بخاطر ۴۰ تومن ادامس ب تو جواب پس بدم،ولی داره بهونه میاره مگ نه؟

دیشب بحثمون شد گفتش اگ ناراحتی برو ،گفتم کجا برم، گفت هرجا، منم بلند شدم رفتم خونه بابام دوساعت نشسم دوباره برگشتم ب خانوادم چیزی نگفتم البته.

وقتی برگشتم کلید نداشتم و گوشیمم ازم گرفته بود چون ب قول خودش ،خودش پول داده خریده مال اونه. در ک ردم باز کرد گف چیشد برگشتی تا دو دیقه پیش یچیز دیگ میگفتی منم هیچی نگفتم دوباره دعوامون شد رفتم عکسامونو پاره کردم و کادویی ک براش خریده بودمم پاره کردم ریختم دور، اومد گف من این همه پول دادم ب اینا تو بی لیافتی و... الانم ک میره سرکار گفتم کلید خونه رو نبر گفتش تو میخای بری خونه بابات دیگه ، الانم پی داده میبرمت یه روز مشاوره و دیشب ب من خسارت وارد کردی پولشو میگیرم... برم خونه بابام؟اخه بابام یه مشکل بدی داره اینکه ابادی ما کوچیگه هرجا بشینه میگه دخترم برگشتهمن نمیخام کسی بفهمه مخصوثا فامیلامون اما بابام ب همه میگه چ گنم

امروز صبح اومدم خونه پدرم

واقعا که زن زندگی نیستی 

یعنی چی عکس پاره کردم؟ این چه واکنش زشتی بوده داشته؟ چقدر شوهرتون آرومه واقعا

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بزار کمک کنه به خانوادش،مگه از شما کم میزاره؟یا برای شما خسیسه؟

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

والا هنوز داره بهت احترام میزاره یواشکی کمک میکنه من اصلا روم نمیشه به شوهرم بگم به خانوادت کمک نکن،اگر هم بگم میدونم مستقیم میگه دخالت نکن

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

خوبه که برید مشاوره حرفاتونو بزنید، راهنماییت کنه که چطور زندگی کنید، اگر هم میخوای جدا نشی خودت رو با رفتن کوچک نکن، چون بعدش میخوای واسطه بفرستی تا برگردی دوباره، بعدم نذار احترام از بین بره و اگر وقتی عصبانی میشی میل شدیدی به اسیب زدن به وسایل رو داری یا کاری میکنی بعد پشیمون میشی حتما حتما برای درمان اقدام کن تا آروم نشی نمیتونی زندگی کنی

خرج اونارو ک نداده میده ب مادرش

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)