2777
2789

چکار میکنین؟ یه راه حل بدید از فکر کلافه شدم

اینم بگم درمورد شخص مورد علاقمه

خدایاشکرت❤️  کاربری دست دو نفر هست

به آینده فکر کن و به این فکر کن که لیاقت بهترینهارو داری... اگه داری اذیت میشی از همین حالا خودتو بکش کنار 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به آینده فکر کن و به این فکر کن که لیاقت بهترینهارو داری... اگه داری اذیت میشی از همین حالا خودتو بک ...

دور هم باشم اذیت میشم

دور هم باشم اذیت میشم

اگه از وابستگی اذیت میشی غصه نخور، یه کم بگذره یادت میره 

از عقلت کمک بگیر نه دلت... ببین چی به خیر و صلاحت هس

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

بین این ک بمونی یا بری؟

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

وای تو چقدر منی

یهویی تاپکیتو دیدم منم موندم بین عقلو دلم عقلم میگفت این ادم مناسبت نیست قبول نکن باهاش باشی اذیت میشی

و دلم یه چیز دیگه

اما در نهایت فهمیدم من ارزشمند تر از اونیم که رابطه اس رو انتخاب کنم که دارم توش اذیت میشم

من لیاقت ارامش توی رابطه رو دارم

پس خودمو اولویت گذاشتم 

و کنار کشیدم

هنوزم قلبم درد میکنه

هنوزم گاهی اوقات پشیمون میشم

میبینمش بغض میکنم

اما اون نمیتونست ادم من باشه

زندگی هرچیزی که به صلاحت باشه رو برات رقم میزنه

پس این دلتنگیم بخشی از مسیر زندگی مونه بخشی از رشد کردنمون قوی شدنمون

پس نترس که از نقطه امنت بیای بیرون خدا هوامونو داره فقط دیگه بسپار به خودش 

وای تو چقدر منییهویی تاپکیتو دیدم منم موندم بین عقلو دلم عقلم میگفت این ادم مناسبت نیست قبول نکن باه ...

درکت میکنم گلم🥲من فکر میکردم قوی هستم ولی نتونستم

سخته

فک میکردم تنها منم این شرایط رو دارم🫂

درکت میکنم گلم🥲من فکر میکردم قوی هستم ولی نتونستمسختهفک میکردم تنها منم این شرایط رو دارم🫂

من پادکست های این نقطه رو گوش دادم تا تونستم این تصمیمو بگیرم

توی یوتیوب یا کست باکس سرچ کن خیلی راجب عشق به خودت رابطه های پوشالیو اینا صحبت می‌کنه شایدم بشناسیش

همین الان شروع کن مدام هر پادکستیش که دستت میادو گوش کن

امیدوارم هرچه زودتر از وضعیتمون عبور کنیم🤝❤️