2777
2789
عنوان

برم‌خونه پدرم یا نامردیه

190 بازدید | 18 پست

شوهرم هرروز سردرد هست وبه قدری دیگه داره دوتا قرض مسکن میخوزه

صب بیدار میشه سردرد شباباسردرد میخوابه دکتر نمیره میگه مجردی رفتم گفتن برا عصابه دارو دیونگی دادن 

فقط اعتقاد ب طب سنتی دارع اونا گفتن برا بخاره معدت هست رده یه سرت 

فایده نداشته

یه بچه چهار ماهه دارم توشهر غریبم ...نزدیک دوماه یه بیرون نرفتم جز خونه ابجیم 

یا میگه سرم درد میکنه یا میگه بچه مریض میشه دوستان نمیدونم چه کنم بگم برم خونه بابام تانری دکتر نمیام؟؟یااین جوری رهاکردن تو سختیا هست

راهتون اشتباه هست 

خونه پدر چیه 

دیگه از اونجا جدا شدید 

خانواده شما همسرتون و بچتون هست 

خودتون براش وقت دکتر بگیرید 

ممکنه میگرن باشه اماااا سردرد متوالی خطرناک هست تا خود پزشک نگفته باشه که میگرن هست 

حتما باید برن پیش پزشک

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیره

باهاشون صحبت کنید 

سردرد متوالی خطرناک هست 

حتی اگر میگرن باشه باید پزشک مهرتاییدش رو بزنه و راه های پیشگیری رو بهشون بگه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

پیشگیریش چیه

غذای تند نباید بخوری .

سر و صدای زیاد 

بیخوابی زیاد 

غذاهای ک ب معده نسازه باعث میگرن میشه

فقطم قرص میگرافار برا میگرن خوبه

من خودم فقط شیاف دیکلوفناک جواب میده

کاش تو فرهنگمون جا میوفتاد که اعصاب وروان بخش بزرگی از سلامتی بدنمونه....چرا تا یکی قرص آرام بخش میخوره بهش انگ دیوونگی میزنن...شوهرتو توجیه کن که باید درمان شی تا زندگی رو بهتر ببینی 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

تنهاش نذاری یه وقت گناه داره 🙂

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

عزیزم چرا خطرناکه.چون منم متوالی پشت سر هم اینطوری میشمولی هنوز پیگیری نکردم😮‍💨

حتما حتما پیگیری کن عزیزم❤️

دلایل متفاوت داره اما خب تا معاینه نشید نمیشه اسمی روش گذاشت