2777
2789
عنوان

شلوار جین الان چی مده

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 41 پست

مام فیت بسیار قشنگه ولی چون میری دانشگاه اینجوری بخر مام استایل باید پایینش تا بزنی زیاد قشنگ نمیشه بشه هم واسه دانشگاه بهت گیر میدن

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

من بالونی تینتی گرفتم خیلی ترنده ، البته ۳۵ سالمه و دوتا بچه هم دارم 😍

چیه؟ چجوریه؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره تو سایتی دیدم انواع مختلف رو

کار خوبی کردی

ببین مد خوبه ولی نه همیشه ببین چی دوست داری و بهت میاد من هزار ساله دمپا دوست داشتم و دارم یه مدت شدید مد میشه 

یا لباسای رنگی کلا رنگی پوشم ولی نه لزوما رنگ سال رو بخرم

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

ایولا مبارکت باشهمن خیلی با اسم ها اشنایی ندارم دستمونم ک خالیه خونه خریدیم دوساله لباس نخریدم

فدات عزیزم

وووی چه خوب.مبارکتون باشه عزیزم الهی کلی خاطره خوب بسازین تو خونه جدید(ما هم سه سال و اندیه که خریدیم)العی همه مستاجرا خونه دار شن

و درباره دست تنگی،دلت تنگ نباشه خواهر،به دست باشه الان همه کم و بیش تو یه وضعیم.

شما کدوم شهری؟من رشت

من مشهدم ولی گفتم اگ خوب باشه نتی بخرم 

رشت بوتیک قیچی رو دنبال میکنی؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

من مشهدم ولی گفتم اگ خوب باشه نتی بخرم رشت بوتیک قیچی رو دنبال میکنی؟

بله عزیزم آدرسش صیقلانه صاحبشان دوتا خواهرن(سودابه و سامره)ازشون خرید هم کردم

شلوار جین اکثرا زیپ(خ مطهری)

کیف معمولا(فشن تو مطهری)کفش و کتونی بلوط و پیونی(که هردوشون بیش از یک شعبه دارن،خ معلم و جای دیگه)

مانتو معمولا بوتیک های خ معلم(آبان،آویژه،وِست،پارمیس،مریخ،سیب ترش،کاپریس،هاتلی،شادی)و هوردیس گلسار

شال معمولا مادام بلا(باز خ معلم)

تی شرت معمولا پاپلی(دیانتی) 

اینا رو حضورذهن داشتم نوشتم برات‌فقط فینگلیش سرچ کن اکثرشون اینجور پیدا میشن.و ادرس نوشتم که با بیو مطابقت بدی