2777
2789
عنوان

شلوار جین الان چی مده

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 41 پست
عزیزم نت بزنی میاره.من چون قدم بلنده میخوام شافل بخرم که بهم بیاد

اره تو سایتی دیدم انواع مختلف رو

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز دمپا طوسی گرفتم ۹۰۰ تومن چقد گرونیه خدایا

آره متاسفانه حول و حوش قیمتا همینجوره

من از زمان کرونا و بعد بچه اکثرا از پیج ها انتخاب میکنم و حضوری میرم فقط برای چک نهایی و خرید و چون کلا خرید دوست دارم چندتا بوتیکی از زیاد ازشون خرید کردم رو تقریبا هرروز دنبال میکنم از اونجا معمولا اسم های جدید و قیمت دستمه

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

بگ قشنگتره یا نیم بگ؟

کارگو ک پارسال مد بود

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم بهتون) کاربرسال ۹۷ هستم که الکی الکی ترکیدم😒

آره متاسفانه حول و حوش قیمتا همینجورهمن از زمان کرونا و بعد بچه اکثرا از پیج ها انتخاب میکنم و حضوری ...

ایولا مبارکت باشه

من خیلی با اسم ها اشنایی ندارم دستمونم ک خالیه خونه خریدیم دوساله لباس نخریدم

آره متاسفانه حول و حوش قیمتا همینجورهمن از زمان کرونا و بعد بچه اکثرا از پیج ها انتخاب میکنم و حضوری ...

میشه اونایی ک دنبال میکنی ب منم معرفی کنی

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.