2777
2789

من یه بیماری دارم اینظور ک هر چند وقت یکبار دچار تنگی نفش میشم طوری ک نمیتونم نفس عادی بکشم و باید نفس عمیق بکشم تا جبران بشه. حمله پانیک هم نیست چون پانیک بعد، از چند دقیقه تموم میشه مال من نمیدونم چیه ک نردیک یک هفته درگیرشم پیش دکتر قلب ریه گوشه حلقو بینی هم رفتم گفتن مشکلی نداری

استرس یا هیجان هم اگ داشته باشم بدتر میشه

کسی بوده مثل من باشه 

لطفا اگ بوده پیام بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال من شدید بود طوری که دیگه واقعا میگفتم الان خفه میشم باید حتما میرفتم دکتر آرامبخش میزدم خیلی دکت ...

الان کامل درمان شدید؟ پیش روان پزشک رفتید؟ 

من خودم یه قرص از روان پزشک گرفتم تاثیری نداشت 

باز میخوام این هفته دکتر مغز اعصاب برم

من اینجوری بودم دکتر داخلی رفتم. 

بهم داروی ضد حساسیت و فاموتیدین و پرانول داد

حدود یک سال مصرف کردم تا بهتر شدم

دکتر خوب برو

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان کامل درمان شدید؟ پیش روان پزشک رفتید؟ من خودم یه قرص از روان پزشک گرفتم تاثیری نداشت باز میخوام ...

هنوزم دارم دارو مصرف میکنم ولی اصلا نمیشه با اون موقع مقایسه کرد میتونم بگم خیلی خیلی بهتر شدم اول پیش یه دکتر داخلی خوب رفتم که دارو داد بهم بهتر شدم باز که قطع کردم برگشت ولی آخرین بار پیش روان پزشک رفتم و واقعا خدا خیرشون بده من غذا میخوردم واقعا احساس خفگی میکردم و حتی در حالت عادی طوری که فقط میرفتم ت هوای آزاد گریه میکردم

خیلیا همین علایمو دارن و مربوط به استرس هست که هر وقت کمتر باشه و نباشه این علایم نیست و هروقت بدلایلی باشه و بیشتر این علائم بیشتر میشه‌.هیچ درمانی جز کنترل اعصاب و فکر بد نکردن و دوری از استرس و بیخیالی نداره ولیکن میتونین شبها زود بخوابین مثلا ساعت ده و بعد اذان تقریبا شامتونو بخورین و معدتون سبک سبک باشه قبل خواب.همچنین تمرین تنفس رو هرروز بکنین

تنفس با لبهای بهم فشرده

تمرین دیگری که کمک‌تان می‌کند تنگی نفس‌تان برطرف شود، نفس کشیدن با لبهای بهم فشرده است. این تنفس می‌تواند با کاستن از سرعت تنفس‌تان، کمک زیادی به شما بکند. مخصوصا اگر تنگی نفس‌تان به دلیل اضطراب باشد.

روی صندلی بنشینید و شانه‌های‌تان را رها کنید.

لبها را بهم بفشارید و در میان آنها، فاصله‌ی کوچکی باقی بگذارید.

با بینی چند ثانیه دم بگیرید.

با 4 شماره هوا را از لبهای بهم فشرده‌تان بیرون بدهید.

ده دقیقه به این مدل دم و بازدم ادامه دهید.

هر زمانی که احساس کردید نفس کم آورده‌اید این تمرین را انجام دهید و در طول روز آن را تکرار کنید تا احساس بهتری داشته باشید.

ممنونم از وجودت ای بهترین خالق.خداجونم

امکانش هست اسم دکتر داخلی و روان پزشکتونو بگید

داخلی که رفتم پیششون محمد کمالی نیا بودن ت تهران هستن

بعد عذر میخوام عزیزم آخرین باز پیش متخصص مغز و اعصاب رفتم که گفتم خیلی بهتر شدم ایشون مشهد هستن به نام میثم مهدوی