2777
2789

من خواب دیدم با اینکه شوهر دارم برام خواستگار پولدار اومد و اصرار میکردن بله بگو و بالاخره بله رو گفتم

شوهرم تو خوابم بود.

شوهرم خواب دیده منم زنشم و خواستگاری ی زن مطلقه رفته

هردومون این خوابو ی شب دیدیم

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر باحال و عجیب و ترسناک

وآقا....واسه خودمون هم خییییلی عجیبه 

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
خواب رو میگن خوب تعبیر کنید خوب اتفاق میفتهپس تعبیر کن که یعنی قدر هم رو بیشتر باید بدونیدهمین.

درست میگی.منم همش دارم تلقین میکنم ک خوبه

انشاالله خیره مثبت فکر کن

ان شاءالله 

عزیزم صدقه بده و واقعا شکم چند تا آدم که فقیر هستنو سیر کن حتی اگر شده در حد خریدن چند تا ساندویچ و دادنش به فقرا باشه. خیلی هم جلو چشم بقیه با هم خوب نباشید یا خوشبختی رو نشون ندید چون حسود دارید. نرمال باشید جلو بقیه. 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

چقدر جالب که هر دوی شما یک شب خواب‌های مشابهی با موضوع "خواستگاری و ازدواج مجدد" دیدید! این‌جور خواب‌ها معمولاً می‌تونن به ناخودآگاه، احساسات درونی و تغییرات در زندگی مشترک مربوط باشن.

🔹 تعبیر احتمالی خواب شما:

1️⃣ احساس تغییر یا نگرانی درباره رابطه

دیدن خواستگار جدید لزومی نداره که نشونه‌ی خیانت یا جدایی باشه، بلکه می‌تونه نشونه‌ی احساسات پنهان درباره ارزش‌های خودتون توی رابطه باشه.

شاید یکی از شما (یا هر دو) درگیر این فکر باشید که آیا در رابطه‌تون به اندازه کافی مورد توجه و ارزش قرار می‌گیرید؟

2️⃣ نیاز به تقویت رابطه و احساس امنیت

گاهی این خواب‌ها نشون‌دهنده‌ی این هستن که رابطه نیاز به محبت، توجه و اطمینان بیشتری داره.

ممکنه هر دو ناخودآگاه نگران باشید که عشق و تعهدتون به خطر بیفته، یا این‌که تغییری در زندگی مشترکتون در حال رخ‌دادنه.

3️⃣ تغییرات و تصمیمات مهم در زندگی

ازدواج در خواب معمولاً نماد یک تصمیم بزرگ یا تغییر مهمه. شاید هر دوی شما دارید به تصمیمات جدیدی توی زندگی فکر می‌کنید (مثلاً کار، مهاجرت، بچه‌دار شدن، یا چیزای دیگه).

4️⃣ تعبیر شخصی و رابطه با احساسات واقعی

آیا اخیراً بحثی درباره آینده یا مسائل مالی داشتید؟

آیا یکی از شما حس می‌کنه که کمتر مورد توجه قرار گرفته؟

آیا تغییری در زندگی‌تون هست که باعث شده به ارزش‌ها و اولویت‌هاتون فکر کنید؟

🔹 چی کار کنید؟

✅ این خوابو یه بهونه کنید برای صحبت صمیمانه درباره احساساتتون. ببینید چیزی هست که یکی از شما داره حس می‌کنه ولی به زبون نمیاره؟

✅ اگه مدتیه کمتر به هم توجه کردید، یه زمانی برای با هم بودن بذارید، حتی یه قرار ساده دونفره.

✅ اگه نگرانی‌ای درباره آینده دارید (مالی، کاری، احساسی)، بازش کنید و در موردش حرف بزنید.

✨ خواب‌ها همیشه قرار نیست آینده رو پیش‌بینی کنن، اما می‌تونن نشونه‌ای از احساسات پنهان ما باشن. پس بهتره بهشون به عنوان یه راهنما نگاه کنید، نه یه هشدار!

پاسخ هارا از یک هوش مصنوعی دریافت خواهید کرد🤖

چه جالب منم امروز صبح خواب همزادمو دیدم

چی دیدی مگه