2777
2789
عنوان

کالا برگ معیشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 33 پست
چقدر بود ؟به همه دادند

نفری ۵۰۰ بود چون انتخابام اصولی بود فقط اندازه صد و خورده ای اضافه دادم نسبت به کل خریدام 

یعنی ۴ نفر بودیم دو میلیون سهم کالابرگمون بود که جمع خریدمون شد حدود یک میلیونو نهصدو هشتاد و خورده ای که 

۱۲ تومنش باقی موند 

حدود یکصدو خورده ای ام از جیب دادم تا سیستم قبول کنه 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

دهک یک تا سه. ۵۰۰هزار نفریدهک باقیمونده تا هفت ۳۵۰هزارنفریکارت یارانه حدود دوهزارتومن توش باشه میبری ...

پارسال میگفتن باید یه مبلغی واریز کنی تا سیستم باز بشه بعد برمیگردوندن و به ازای هر نفر ۳۰ تومن کم میکردن بعد میشد خرید کرد

الان اینطوری نیست؟

همه چیز میشه خرید یا یه چیزای خاص؟

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه گفتن روزای اول فقط بهزیستی و نهادهای حمایتی بعد ۵ روز دهک ۱ تا ۳ بعد ۵ روز دیگه دهک‌های دیگه

چرا اینترنت واضح نمیگه اینارو؟آخه اخبار پیش نیومده ببینم

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
برا بقیه رو کی واریز میکنن خبر دارین؟؟

یه فروشگاهی سر زدم میگفت فعاله ولی بقیه فروشگاها گفتن نه فعال نیست نمیدونم حقیقتش کدومش راسته

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

قشنگن فقط اون کارتی که واریز میکنن بهش رو باید خرید کنی آخه گم کردم

نه هر کارتی که به اسم سرپرست خانوار باشه البته من کارت یارانه همراهم بود 

پارسال میگفتن باید یه مبلغی واریز کنی تا سیستم باز بشه بعد برمیگردوندن و به ازای هر نفر ۳۰ تومن کم م ...

ن ما گفتن ده تومن ایناتوکارت باشه ک بتونن بزنن توسیستم امشب شوهرم رفت خرید هرچیزی ک تو اون فروشگاهه هست رو میتونی بگیری فرقی نداره چی مثلامن دستمال وروغن ورب وشامپو این چیزابرداشتم ب اندازه اون کالابرگه

❤ متاهل❤

جزو نهادهای حمایتی هستید؟

🙂🙃

این علامت یعنی چی خانمی هستی یا نه

دهک یک تا سه هستم 

ن ما گفتن ده تومن ایناتوکارت باشه ک بتونن بزنن توسیستم امشب شوهرم رفت خرید هرچیزی ک تو اون فروشگاهه ...

مرسی که توضیح دادی 

یعنی هیچ مبلغی کم نکردن ؟

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

اخه میدونی منم یارانه ۴۰۰ تومنی میگیرم امروز رفتم گفت واریز نشده هنوز

شاید دهک ۴ به بعدی 

اگه نمیدونی فک کنم بری فرمانداری شهرتون بفهمی کدوم دهکی 

صبور باش اگه نیاز فوری نداری اوکی میشه