2777
2789

مدت زیادی نیس ازدواج کردیم یه سری مشکلات مالی داریم که اونا حل بشن زندگیمون بهتر میشه 

به فکر خونه و ماشین هم نیستیم چون نمیشه و برامون مهم هم نیست 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۵سالمه هیچ وقت کمبود نداشتم از نظر مالی ولی همسر اولم که به رحمت خدا رفت خیلی از سال های عمرم تو درد و غم گذشت به سختی جمع کردم خودمو سرپا شدم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

والا تو این وضعیت اقتصادی رو به راه شدن زندگی مثل معجزست ! مخصوصا اگه سرمایه نداشته باشی و پدرت پولدار نباشه! خدا بهمون رحم کنه با این وضع ! انشاالله به زودی هم صاحب خونه بشین هم‌ماشین هم یه زندگی آروم! ولی تو هر سنی که باشه موفقیت حساب میشه کسی که تو این وضع بتونه به جایی خودشوبرسونه یعنی موفق شده ! خودتونو با کسی مقایسه نکنید شرایط زندگی هر کسی فرق داره! اگر سرمایه داشته باشین زودتر موفق میشین 🌸

۲۹ سالگی خونه خریدیم و ماشین . 

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

ایشالله خوش باشی عزیزم

مرسی قشنگم همچنین 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

مدت زیادی نیس ازدواج کردیم یه سری مشکلات مالی داریم که اونا حل بشن زندگیمون بهتر میشه به فکر خونه و ...

یروز اینا که برات مهم نیس چون حس میکنی سخته رو بدست میاری..

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

یروز اینا که برات مهم نیس چون حس میکنی سخته رو بدست میاری..

خیلی چیزا شدنی نیستن 

تا الان نشده بعد این هم نمیشه 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️