2777
2789
عنوان

سرگیجهههههههههههههه

256 بازدید | 45 پست

سلام به همه ، شب تون بخیر

من چنددد ماهی هست که سرگیجه دارم 

آزمایش خون کامل هم دادم و هیچیییییییی کمبود نداشتم تو زمینه ی ویتامین و آهن  و ... . 

رفتم متخصص گوش و حلق و بینی 

نوار گوش نوشت و انجام دادم

بهم گفت که گوش چپ ات یه مشکلی داره ، لغت انگلیسی گفت الان فراموش کردم !

بعدم یه سری قرص داد ، بهم گفت دو هفته بخور بعدش اگه بازم مشکلی داشتی بیا

بعدم گفتم من بچه شیر میدم مشکلی نیست قرصا رو بخورم ، گفت : ما توصیه نمی کنیم این قرصا رو حتما بخورید !!!!!!!!! والا اینقد این جمله اش بد تو مخم موند دیگه متوجه نشدم دقیقا چیکار کنم ! 

بعد چند روز هم تازه قرصا رو گرفتم ، بهم گفت خواب آور هستند ولی چون سرکار میرم نخوردم همچنان !

شماها یا اطرافیان تون مشکل سرگیجه نداشتند !

خیلی حس بدی دارم فکر میکنم هیچ وقت خوب نمیشه !!!!

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچ وقت وقتی خوابیدم نمیگیره همیشه شروعش تو حالت غیر از خوابیده است 

ولی وقتی دراز بکشم بهتر میشم یه مقدار

منم گاهی اوقات دارم ازمایش دادم مشکلی نداشتم ولی نمیدونستم ممکنه گوشم مشکل داشته باشه!

عزیزمممم ان شاالله بهتر بشی

برای من رفته رفته داره بیشتر میشه

توی نت دیدم برای این مورد باید یا پیش متخصص مغز و اعصاب یا پیش گوش حلق و بینی رفت

نه هیچ وقت وقتی خوابیدم نمیگیره همیشه شروعش تو حالت غیر از خوابیده است  ولی وقتی دراز بکشم بهت ...

خب شاید مهره های گردنت یا عفونت میانی گوش هست.

صدای سوت و وزوز هم میاد؟

چیزی شبیه عطر حضور شما کم است
من بهتون میگم مشگلتون چبه خب ج بده استارتر پهلو به پهلو میشی بدتر میشه؟

ستاره جان جواب سشما رو اون بالا دادم 

این بود

نه هیچ وقت وقتی خوابیدم نمیگیره همیشه شروعش تو حالت غیر از خوابیده است 

ولی وقتی دراز بکشم بهتر میشم یه مقدار

من الان یه مدته اینطورم دکترم گفته باید برم دکتر قلب 

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
من این جوری ام دلیلش چیه؟

مایع داخلی گوشت هست

یکسری کریستال های ریز هستن واسه ی حفظ تعادل

اصلا مهم نیست ولی ممکنه بارها پیش بیاد.

شما شبا دو تا بالش زیر سرت بذار و آروم پهلو به پهلو شو وبلند شو. سرتم پایین ننداز

خوب شدی دعام کن

چیزی شبیه عطر حضور شما کم است
خب شاید مهره های گردنت یا عفونت میانی گوش هست. صدای سوت و وزوز هم میاد؟

مهر ه ی گردن !

نوار گوش دادم هم همونجا هم دکتره بهم گفت گوش چپ م مشکل داره میگم یه چیزی گفت الان کلمه اش یادم نیست باید بگردم تو نت پیداش کنم 

سوت و وز وز نه

یکم حس سنگینی دارم

اونم بیشتر از وقتی بهم گفته فک کنم از تلقین ایجاد شده ولی خب قبلش یکی از گوش هام توی خواب حالت سنگین شدن و فشارررر هوا رو پیدا کرده بودم نمی دونمم چرا توی خواب بود فقط

ولی دقت نکرده بودم کدوم گوشم هست