2777
2789
عنوان

خوش به حال اونایی که مامان دارن

297 بازدید | 38 پست

انقد دلم برا مامانم تنگ شده واقعا خوش به حال اونایی که مامان دارن هنوز دلم میخواد صبح که میخوام برم مدرسه بیاد صدام کنه برام لقمه بزاره و ناهار و شام درست کنه یه بار دیگه صدام بزنه و بغلم کنه واقعا اگه دارید خیلی خوش بختید 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واییییییییییی بمیرم

خدانکنه 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

قوی باش دختر قشنگم.

چاره دیگه ای مگه دارم 

بمیرم برا دلت

خدانکنه 

بچه های داداشم مامانشون فوت کرد 

۴تا دختر از ۲سال تا ۱۰ سال

ب این فکر کن ک تو بزرگی و از پس خودت برمیای 

یادمه روز تشییع جنازه مامانشون زوری رفتن خونه همسایه دلشون نمیخاست برن ولی چاره ایی نبود

نگاه لحظه،آخر بچه های ۲ساله ک دوقلو هستن را یادم نمیره چجوری ب من نگاه میکردن و از پله ها میرفتن بالا با ناراحتی

تو رو به جدت منو لایک نکن
منم مامان ندارم و هیچ وقت فکر نمیکردم از دستش بدم هنوز هم باورم نشده که نیست روح همه پدر و مادرهای ا ...

منم واقعا فکر نمیکردم من واقعا خیلی بهش احتیاج داشتم بابام اذیتم میکنهذ