2777
2789

بخاطر بچه موندن باز قابل درک ولی خاهشن بخاطر بچه ازدواج نکنین اون بچه باسلامت روانش تاوانشومیدع بذارین بزرگ شع بعد برین دنبال زندگیتون

کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر بچه موندن باز قابل درک ولی خاهشن بخاطر بچه ازدواج نکنین اون بچه باسلامت روانش تاوانشومیدع بذار ...

اینو قبول دارم ولی می‌دونی گاهی اوقات یه خانم ا هر لحاظ مستقل هست و نیازی به همسر برای خودش نمی بینم اما دلش میخواد مادر شه...

والا الان روشنفکرا بچه نداشتن عادی میدونن درحالی ک کلا هدف از ازدواج اول بقای نسل بوده

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

مگه الان ۱۰۰۰ سال پیشه😂😂😂ول نمیکنین این دلایل آبکیتونو

باشخ

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

ارع با کمبود اب و منابع باید هدف بقای نسل باشع

😊

اینو قبول دارم ولی می‌دونی گاهی اوقات یه خانم ا هر لحاظ مستقل هست و نیازی به همسر برای خودش نمی بینم ...

همسر مگه فقط بخاطر نیاز مالیه؟؟!خب آدم کلی نیازهای دیگه داره نیاز عاطفی جنسی اجتماعی. نیاز به داشتن خانواده و فرزند.چقدر این جمله بی معنیه که اگه مستقل باشی دیگه همسر نمی‌خوای!!

همسر مگه فقط بخاطر نیاز مالیه؟؟!خب آدم کلی نیازهای دیگه داره نیاز عاطفی جنسی اجتماعی. نیاز به داشتن ...

مستقل از هر لحاظ شاید حتی عاطفی هم احساس نیاز نکنه.... احساس نیاز که فقط مالی نیست به قول شما...