2777
2789
عنوان

حالم از پدر مادر لجنم بهم میخوره

458 بازدید | 20 پست

نمیدونم چرا نمیمیرن این دوتا

طلاق گرفته بودن اشتی کردن ب جهنم سرشون خورد

کتک تحقیر خورد شدن بند بند استخونای بدنمون توسط پدر سگمون ب جهنم محدودیت ها همش بددرک

مامانم میخواد برگرده باز خونه بابام

۶ماه اینجا وقت داریم آبگرمکن خرابه 

میگم آبگرمکن رو درست کن میگه ن ما کلا ۳ ۴ ماه دیگه اینجاییم چرا برم درست کنم 

ی شامپووووووووو نمیخوره برای حموم ای خدااااااا 

میگه از اینجا برو اونطرففففف تهران خونه بابات حموم

ازون روز ک رفتم ساعت ۱۲ شب برم گردوند تو اون سرما مث چی سرماخوردم ینفر منو نبرد دکتر

ینی ی حموم رو باید قابلمه قابلمه آب بزارم برم

امروز روزه بودم عقل ندارن ب پیر و پیغمبر و خدا همه چی فحش میدن

کاش بمیرن زودتر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خونه باباتی خونه مامانتی؟؟؟ باهم تو یه خونه زندگی میکنن؟؟؟

چندسالته شما؟

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

ب صابخونه بگو درست کنه

از پدرت پول بگیر برا نفقه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

کاری کن نتونن برن پیش هم .والا بخسیسای بددداتن

این مادر من ببخشید برای پول خودفروشی عم میکنه 

این میاد بخاطر ما مستجری؟؟؟حاضره مثل چییییی کتک بخوریم منو خواهرم با ۲۰ ۲۱ سال سن نتونیم تا سرکوچه بریم ولی این بره صابخونه باشه ب همه بگه صابخونه ام

ع ربزم زندگی رو بساز تو باید عاقل باشی گلم چند سالته سعی کن مستقل شیی

چ مستقلی ای خواهر من با ۲۰ سال سن پا بزاریم بیرون قلم پامون رو میکشنن درحالی ک از زندگی عالی فک و فامیلاشون این پدر بیشرف میاد تعریف میکنه 

چ مستقلی ای خواهر من با ۲۰ سال سن پا بزاریم بیرون قلم پامون رو میکشنن درحالی ک از زندگی عالی فک و فا ...

اوف عین من میتونی بری خونه مادربزرگ بمونی والله زندگی من عین تو بود نزار آینده تو تباه کن برو سرکار جوابشو بده بگو مدر خوبی نیستی من باید برای خودم زندگی جمع کنم 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

خونه مادر۲۰

خونه بابات نمیتونی بری؟ 

مادرت چشه؟ میخواد برگرده؟ برنمیگرده؟ چی میخواد از زندگی؟

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما